Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tome, fakticky ty státy vinu nesou...jak v rámci kolonialismu, tak Rusko za nás...a pokud si to nepřiznají, stejně jako se ještě Evropa nesmířila s druhou světovou válkou...např. vztah Polska a Ukrajiny a co se dělo tam je tabu...tak to pořád bude hnisající vřed. Ale když si lidé přiznají, ale jednají rozumně dále, bez pocitu viny, to je přínosem: Myslím si, že jsme to zvládli dobře v rámci Sudet (resp. část republiky) a díky Pavlovi Bělobrádkovi a Danielu Hermanovi za jejich práci. Bylo by chybou majetky vracet. Stejně tak nemá smysl migranty do Evropy, ale je třeba - jak píšeš- aby pochopili svoji zodpovědnost (je to již dávno) a my jim pouze tam pomáhali. Souhlasíš? Kde máš pocit, že bychom měli dělat více? A co vyplývá z této ceny? Jak je na tom teď EP a EK v rámci migrační krize? O čem diskutujete? Co chystáte? Jak diskutujete o tom, až se pohnou lidi kvůli hladomoru (Afrika, Indie a později i střední Asie)? Díky předem za odpovědi pro nás pro všechny.

0 0
možnosti

Češi jsou v zahraničí takto terorizováni jen protože jsou češi. Vy si to odmítáte přiznat, ale angláni a frantíci nás mají za podlidi a nenávidí nás, proto jsou naši občané tak šikanováni a v UK je dokonce legální nás zabíjet.

1 0
možnosti

Když může být podle těch, co NC udělují třeba Arafat vedle Sacharova a Kinga.... :-/

2 0
možnosti

Sadat, Benin, Kisinger, Peres, Rabin, Al Gore s teplým panelom ( ježiši, to som fakt netušil)

Alebo čo Obama (ktorý mi bol sympatický) ale dostal to a ešte si ani nedoniesol do bieleho domu kefku na zuby...

Myslím, že by tú cenu mali zrušiť. Je to hamba...

0 0
možnosti

Když nobelovu cenu za mír dostal i největší terorista a pašerák zbraní Jásir Arafat, tak je toto ocenění již naprosto bezcenné. V podstatě je to pro slušného člověk ostuda, že je zařazen do stejné skupiny lidí, jako tento terorista.

Stejně jako Obama, který se ještě nestihl ani posadit ve svém úřadu a už mu frčela nobelova cena za mír za nic ... co na tom, že pak rozpoutal Arabské jaro. Pro srovnání současnému Donaldovi nemohou liberálové přijít na jméno, přitom je to po dlouhé době první prezident USA, který do dvou let po nástupu do svého úřadu nestihl rozpoutat žádný konflikt.

14 0
možnosti
Foto

Když se, pane Zdechovský, podíváte, kdo dostal Nobelovu cenu za mír v minulost, nemůže Vás překvapit, že nominace padla i na tuto ženu. Navíc jde o záměr. Je to snaha podsunout prostému lidu myšlenku, že pašování lidí je vlastně záslužná činnost. Vzpomínám, jak naši hrdinní pohraničníci dostávali za zastřelení narušitele metál a opušťák...

7 0
možnosti

"Nobelovu cenu za mír" přece dostávají z drtivé většiny vrazi a podvodníci. Stačí, když to myslí dost levicově nebo jsou dost tmaví. Takový globálnější řád Klementa Gottwalda.

4 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
17 0
možnosti

R25u54d78o35l48f 53K20o81n76c

24. 7. 2019 23:36

ano, jen bych to nazval AntiNobel Prize !!!

0 0
možnosti

Jedina moznost je z tohoto spolku silencu utect.. To znamena Brusel, ale i celou zep. Evropu. Socializmus, multikulturalizmus plus zblble obyvateltvo to je explozivni kombinace.

4 0
možnosti

Nobelovy ceny mimo seriózní vědecké obory dávno nedávají normálnímlidem smysl. A obzvlášť ty za mír jsou plivnutím do tváří obětem jejich držitelů

7 0
možnosti

I cena za ty seriozní vědecké obory dávno neodpovídá tomu, co původně Nobel chtěl.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS