Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J25a18n 32Z31í53m51a

18. 5. 2019 18:30

Opravdu nechci být nespravedlivý a o co nejvíce extrémní prohlášení tu soutěží jiní ALE: -

Je to totéž, jako dát ekologům více peněz na omezování našich práv nebo energiewende ve jménu vyššího dobra, anebo teroristům do ruky bombu.

Takovýmhle hlasováním často začíná něčí politický pád.....

Je škoda takové slibné kariéry...

0 0
možnosti

Takže jeden náš zmlácený černoch, což podle západních médií v opačném gardu bývá označeno jako výtržnost a frustrovaný Koranteng, má být argumentem pro pozvánku všech černochů bez rozdílu náboženství rasy a motivace? Taky bych uměl za jidášský peníz zrgumentovat tuhle nezávaznou deklaraci, ze které se záhy a podloudně stane zákon nadřazený naší legislativě. Odmítaní čínští křesťané, opomíjení iráčtí a syrští křesťané jsou nebezpečná pátá kolona a muslimští afričané hodni soucitu? Nononono.

0 0
možnosti

Já si vážím pana Zdechovského i za to, že je schopný vysvětlit problematiku všem lidem, aniž by museli před tím absolvovat "kurz politické mluvy", nebo něco podobného. Tento článek srozumitelně vysvětlil, alespoň pro mě, co vlastně ta rezoluce obsahovala. Všude byly jen nějaké vytržené věty, nebo angličtina.

0 0
možnosti

Není divu, že se voliči ptají. A že pro mnoho z nich nebude tato vaše odpověď ani trochu přesvědčivá.

Srov. Adam Berčík, O právech Afroevropanů (Nová kultura, 9.4.2019), viz https://nova-kultura.org/2019/04/o-pravech-afroevropanu/

0 0
možnosti

R66a79d92e20k 79S55e66m55a

8. 4. 2019 19:24

Zřejmě nejste v EP schopni dohlédnout nasledků svých hlasování. Toto prohlášení EP může být v Africe, kde se chystá k emigraci 120mio lidí, bráno jako pozvánka do Evropy.

2 0
možnosti

To máte pravdu. Pašeráci to jistě podají tak, aby z toho měli pěkné příjmy. Však i tady bylo psáno, že všichni černoši mají všude právo atd....Ale to nejde, dívat se na to jen jedním pohledem. Uznávám, že máte, bohužel, také správný názor. Pokládám za katastrofální, že ti Afričané nejsou deportováni, nebo jim není poskytnutý normální život. Jestliže pro ně není v Evropě žádná budoucnost, měli by být zpět v Africe. Nechápu vlády zemí západní Evropy, že toto dopustí. Nerozumím tomu.

0 0
možnosti
Foto

Kampak se poděl někdejší místní diskusní žvanílek ze zahraničí, pan Masek? Ten tu roky tvrdil, že nic takového, co píše pan Zdechovský v blogu, neexistuje?

0 0
možnosti

EU potřebuje reformovat o tom žádná. Ovšem s vaničkou se nevylévá i dítě. Všichni tady ví, že já prezidenta Zemana nemusím, ale on podpořil naše členství v EU slovy 750 miliard čistého zisku a já dodám. V minulém roce nakupil českobudějovický Dopravní podnik 46 nových vozů, z toho 33 autobusů a 11 trolejbusů. Je to jeho největší roční nákup v historii. 80% ceny těchto vozů zaplatila EU.

0 0
možnosti
Foto

A vy vidíte jako systémově správné, že když nějaký podnik u nás potřebuje investici, má mu ji milostivě přidělit EU? Nebo ještě jinak. Pokud EU nepřidělí dotaci, u nás se nic nepohne?

2 0
možnosti
Foto

Příznám se. že ten článek jsem si přečetl pozorně a ta zdůvodnění mně nepřesvědčila ani trochu. Spíše je vnímám jako nutné fráze. A celé mi to připomíná váš postoj k hlasování o povinných kvotách pro uprchlíky, kdy jste zdůvodnil proč jste nehlasoval proti jakousi snahou o zvýšení kvora.

3 0
možnosti

Ona rezoluce je očividně rasisticky diskriminační. Upřednostňuje lidi jedné barvy kůže a původu před jinými. A žádná servilně omluvná omáčka v pěti bodech to nezmění. A navíc ty body jako vysvětlení jsou obecně chabé, mnohdy až vyloženě lživé.

3 0
možnosti

Velmi rozumný přístup, díky. R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS