Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J32o30s63e90f 53S54u64k

6. 12. 2018 11:29

v článku mě zaujalo to nepoužívání RTG učených k zjištění přítomnosti nelegálních migrantů..Myslím si, že nelegální migranti nesouhlasí s ničím, co jim ztěžuje volný pohyb přes hranice..takže vše zrušíme? To je fakt ujetý..Odkdy o pravidlech rozhoduje ten, kdo zákon porušuje?

1 0
možnosti

18 měsíců ve vězení zřejmě zdraví neškodí.

0 0
možnosti
Foto

Nedovedu si představit jak se mohou ti migranti dostat do kamionu bez vědomí řidiče či toho kdo nakládal náklad-pokud se kontrolují pečeti tak jak mají tak to realně není možné-tedy ti řidiči musí nějakým způsobem spolupracovat.

Tomu, že čstka 250 000 se téměř rovná příjmu celé rodiny kamioňáka snad nevěříte ani Vy sám;-D Na mateřské a přídavcích by jeho žena musela dostat minimápně kolem 50 000 a tomu, že kamioňk má nějakých 18 000 měsíčně snad nemůže věřit vůbec nikdo-je to nesmysl a pokud takové příjmy vykazuje ta by si na něj a jeho firmu měly posvítit i naše úřady (finanční a úřad práce) a ostatně pokud by jeho příjmy byly nízké pak přesn máte ten motiv, proč ty lidi pašoval-za úplatu.

K tomu, že šoféři tvrdí, že oni nic-to tvrdí každý druhý zločinec

K tomu, že migranti potvrzují, že řidiči nic-to je rovněž naprosto normální, že klient nepotopí zločince se kterým spolupracuje (např. uživatel drog nepotvrdí, že mu je dealer prodal)

Od Vás jen další populistický nesmysl když se snažíte nahnat politické body.Rv

2 6
možnosti

Tvůj postoj je jasný: za Hitlera bys byl Blockwart, za komančů předseda uličního výboru. Chce se mi z tebe zvracet.

3 1
možnosti

Vám karma a jistě dík za odvedenou práci. Jen se vnutkává otázka: jsou tito lidé (z EU) opravdu morálně delegováni kafrat nám do něčeho? A jsou vůbec se svou úrovní selského rozumu oprávněni řídit cokoliv? Byť i vlastní auto, neřkuli domácnost?

5 2
možnosti
Foto

Pokud hovoříte o selském rozumu tak ten jednoznačně říká, že co napsal Zdechovský je čirý nesmysl.

1 3
možnosti

...schází tu ještě to pověstné "dám za ně ruku do ohně"...

0 2
možnosti
Foto

Víte, když vidíte jeden stejný případ vedle druhého, tak to nemůže být náhoda. Navíc sami běženci řeknou, že se tam dostali bez vědomí řidiče. Tak co chcete řešit?

7 2
možnosti

Jsou to stále stejní pokrytci. Nejdřív ty migranty sami pozvou a když jim je tam člověk přiveze, tak ho ještě zavřou!

1 2
možnosti
Foto

Spíše jde o dlouhodobě neřešený problém, který se poslední léta ještě prohloubil.

0 0
možnosti

Domnivam se ze diky zkusenostem vedi ze to paseraci jsou. Za to odpojeni Ad blue, pretizene vozy, manipulovane tachografy podle vas jiste take nemohou. Mozna tou nepravdou ziskate nejake hlasy do EU voleb v pristim roce u tech mene znalych. Ale na karmu ten clanek opravdu neni.

4 1
možnosti

K tomu je tlačej dispečeři. Samej fofr a stres a pak je všechno špatně a nic se nestíhá.

1 0
možnosti
Foto

Stát, každý stát si usnadňuje svůj výkon moci a loupení peněz od soukromých majitelů. Proto se není čemu divit.

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.