Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Mne by spíše zajímalo, jak to vnímají sami Švédi a jak to řeší. Nejsou to idioti.

0 0
možnosti
PA

Děkuji p.Zdechovský za článek. Jste nohama na zemi.to mě těší.

1 0
možnosti
JZ

J48a36n 42Z82í91m59a

22. 7. 2018 22:29

Já bych Všem zúčastněným si dovolil doporučit přečtení jednoho staršího článku jehož jsem autorem který se jmenuje "Jak vyhnat romské zloděje z parku _ norský způsob. na blogu idnes.cz !!

0 0
možnosti

Aktuální preference : žlutí Švédští demokraté vedou!

viz zde https://pollofpolls.eu/SE

0 0
možnosti
TN

Přesto budou někteří tvrdit, že se nic neděje a (nejen) ve Švédsku je všechno v pohodě. Není, je to pořádný problém. A i přesto se najdou blázni, co řeknou, že si do Brna máme vzít desítky afrických nelegálním migrantů a pomoci jim, že to v pohodě zvládneme. Přepokládám, že nějak podobně, pár desítkami lidí, to začalo i v tom Švédsku. A za pár let je vše jinak (a to tenkrát nebyla migrace zdaleka tak masová jako dnes, čili vše by u nás mělo v případě nekritického přijímání migrantů daleko rychlejší průběh)

11 0
možnosti
JR

J90a79n 26R66á18ž

18. 7. 2018 13:15

Historie nás učí, že neochota problém pojmenovat, jde ruku v ruce se zbabělostí problém razantně řešit a to vše bylo vždy primárním podnětem ke změně systému vlády. Podle mne ti, co se dnes nejvíce ohánějí utopií o universální působnosti lidských práv a demokracie, zakrývajíc tím svou neschopnost věci efektivně řešit v zájmu občanů svých zemí způsobí, že v blízké budoucnosti lidská práva v dnešní podobě budou postupně potlačována a demokracie se změní v nějakou podobu autokratické vlády.

21 0
možnosti
PS

P22e70t40r 70S37k96á42c56e51l

22. 7. 2018 23:42

Způsob vládnutí EU již dávno nesvědčí demokracii. Když se desítka mocných v Bruselu skorotajně schází a diskutjí co a jak bude, jedná se o oligarchii. Ta nahrává současné aristokracii. Kam jsme došli...?

1 0
možnosti
KT

pořád dokola. když se Řím poddal barbarům, jak to dopadlo?

7 0
možnosti
Foto

Osobně nemám rád nálepkování "barbaři"

0 2
možnosti
Foto

A pokud to bude dál dostanou Švédští demorkaté časem 99,9, procent hlasů a Švédsko se stano autoritativním režiem jedné strany. Europoslanec Zdechovský jakoby opisoval od Kateřiny Janouch, dcery českého disidenta, jež je populární švédskou autorkou děl o sexu. Ta říká v DVTV navlas to samé a Švédi ji za to nenávidí. A už s ní rozvázalo smlouvu sponzoři a nakladatel, musela se omluvit poslankyni, již napadla za její pdopru migrantů. A je citivána Sputnikem. Myslím si, že i blog europoslance KDU-ČSL zaujme ruské diesinformační médium natolik, že jej bude citovat.

1 20
možnosti
Foto

Nevím, kdo je to Kateřina Janouch a o sexu píši miniálně. Nicméně slibuji, že do příště to nastuduji ;-)

10 0
možnosti
JL

Oficiálně přece ve Švédsku nejsou žádné no-go zóny. Jsou tam jen určitá území, kde má policie problémy pracovat, jelikož se potýká s agresivitou davu - házením kamenů, zapalováním aut a dalšími svébytnými kulturními projevy...

17 0
možnosti
DP

Je na tom cast pravdy, oblasti, kam by se "domaci" bal zajit prakticky neexistuji, pokud by ten tam zavitajici clovek nemel na hlave jarmulku nebo i jinak by bylo poznat, ze je zidovskeho vyznani, to uz by byl problem. Zrovna tak je problem a to dost velky, pro televizni staby, ktere z techto oblasti chteji delat zabery, casto to skonci tak, ze se musi rychle vypakovat , pokud nemaji velkou policejni ochranu, ale i tak je mozno0st, ze je nejaky sutr ci flaska zasahne.

0 0
možnosti
JS

Francie propousti stovky teroristu kterym vyprsely mnohalete tresty. Ve vezeni se dale radikalizovali. Urady se OBAVAJI, ze budou na svobode v teroristicke cinnosti pokracovat.

7 0
možnosti
Foto

Jenže aby byla informace úplná, řadu z nich také vyhostila do jejich vlasti, protože nebyli francouzského původu. To mi ve Vaší poznámce chybí.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS