Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to podle mě složitější...Tomáši, je zajímavé, že o tom píšete článek, já se na něj chystám už tři týdny...pak Vám písnu odkaz. Můj pohled na věc se změnil...možná vás překvapí...

0 0
možnosti
RD

Bude sa musieť zvyšovať vek odchodu do dôchodku, výška odvodov a najmä prechod na iné piliere poistenia.

Nie je to žiadna katastrofa.

Katastrofa bude, keď zničíme Zem, k čomu bežíme v ústrety čím ďalej tým rýchlejšie...

0 0
možnosti
RD

Poznáte pyramídovú hru alebo Ponziho schému?

Každý vie, že skôr či neskôr to veľmi škaredo krachne.

Preto nik rozumný ju so svojimi peniazmi nechce hrať.

Prečo ju potom Vy hráte s našimi potomkami?

0 0
možnosti
SB

V rozvojových zemích, kde nemají co jíst, je regulace porodnosti na místě. Uživit rodinu je pozitivním znakem vyspělosti populace.

2 0
možnosti
LD

Děti mají mít lidé, kteří je opravdu chtějí, a ne motivovaní státem kvůli sociálnímu systému. To platí pro Evropu, jinak dříve nebo později se toto téma musí otevřít v Africe. Při současném boomu se tamější populace není schopna, jak je vidno uživit. V Asii jim to už došlo a něco s tím dělají. Ale pomoc EU by měla být podmiňovana racionální populační politikou, což byste mohl začít prosazovat.

1 0
možnosti
TT

V nové době tu pitomost do Evropy zanesli neomarxisti z Clubu of Rome. Myšlenka zkázy světa přemnožením se zřejmě jevila jako natolik nepolitická, že byla šířena i zde v normalizačních periodikách. Jsem přesvědčen, že ten pofidérní spolek přesvědčil mnoho lidí prvního a druhého světa ke snížení reprodukce.

2 0
možnosti
PH

Tak u nás je to o tom, že dítě má, kdo na na něj má. A pokud pak nemá, a dítě má, tak ho už jenom živí (do rotrhání těla), ale již nevychovává. Politici by si měli pokládat otázku, proč tomu tak je. To je podle mě cesta, jak vyřešit budoucí kolaps.

1 2
možnosti
Foto

Díky za názor. Proto se to snažím tady otevřít. Myslím, že univerzální řešení neexistuje.

0 0
možnosti
Foto

Doufám,že mezi pošahané hnutí řadíte i Esejce,jejichž členem byl pravděpodobně i bezdětný Ježíš.:-)Raději nebuduani domýšlet jaké sexuální praktiky panovaly mezi Esejci,samí muži žijící v izolaci,to nemuže dopadnout moc normálně....

0 2
možnosti
MP

Jak už bylo řečeno, v každé době vždy žili nějací pomatenci, kteří by nejraději páchali hromadné sebevraždy, takže věnovat jim pozornost je zcela bezpředmětné. Proto mě udivuje, když je takovýmto individuím věnována relativně velká pozornost, a to zcela vážně. Pokud by to bylo v rubrice kuriozit, ve smyslu co za nesmysly jsou někteří lidé schopni vymyslet, "ukažme si na ně a zasmějme se...", tak ok, ale brát to a prezentovat jako validní a racionální světonázor...

3 0
možnosti
Foto

Michale, souhlasím s Vámi. Ale bohužel pokud tento názor začne rezonovat v mladé společnosti tak, že se jím začnou řídit, tak je možná dobré ho otevřít a udělat na něj polemiku. Ukázat, proč je kuriozní. Často se totiž stává, že ten názor začne růst.

4 0
možnosti

J85a35k21u52b 62Š27o24l18c

10. 7. 2018 12:13

Nápadů, jak regulovat počet obyvatel, už pár bylo. Zatím se tedy žádný neosvědčil, ale já tedy nevěřím, že planeta je schopna uživit neomezený počet lidí. Víc lidí bude znamenat víc válek, víc utrpení. Ale to je jen názor hloupého xenofoba.

2 0
možnosti
TP

T31o49m75á68š 35P17í43c11l

10. 7. 2018 12:38

Což je fajn, aspoň se zlí xenofobové s těmi hodnými levičáky a ekology na něčem shodnou. Jenom xenofob chce, aby ty nevyhnutelné války a utrpení byly jen někde, zatímco levičák chce, aby to bylo rovnoměrně rozprostřeno. ;-D

4 1
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.