Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Demokracie je definována jako vláda lidu. A islám lidé,kteří ho vyznávají nepovažují za náboženství ale za životní styl. Proč se máme bát tím pádem Islámu či dokonalému právnímu systému Šarii ? Jde o přirozené právo odpovídající potřebám společnosti. V Islámu je mnoho demokratických zásad zakotveno již mnoho staletí.

A autor má strach z věcí,kterým vůbec nerozumí.V

0 0
možnosti

P39e78t69r 14B45u59r49i55a24n

22. 5. 2018 15:53

Karma, hezké a smutné zároveň.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji. Musíme otevírat i tyto témata. Oni existují a na základě politické korektnosti nesmíme před nimi zavírat oči.

0 0
možnosti

Co znamená prosím "islamismus"? Ten novotvar nám má říct, že je běžný islám se stamiliony hodných, umírněných muslimů, a pak radikální islamismus s několika málo zlými, radikálními islamisty?

Já bych toto slovo vytvořené za účelem vymývání mozků nepoužíval.

5 0
možnosti

Jo, mimochodem se i ten chalífát ISIS nejmenuje Islamistický, ale Islámský stát.

2 0
možnosti

Pane Zdechovský a co navrhujete? Za tuhle situaci mohou jednoznačně politici .

Osud Belgie je tedy znám, další státy budou na řadě. Myslím, že každému soudnému člověku muselo dojít, že to takto skončí, o to víc mě překvapuje, že dovolíte přicházet do Evropy dalším lidem . Politici nechtějí stavět zdi, nechtějí se bránit.....co vlastně chtějí??? V Evropě už demokracie a svoboda dávno není a bohužel ani bezpečnost. Za chvíli se k nám přesunou i pouliční války obvyklé na východě. Hlavně, že jsou řeči o lidských právech a humanitě, jen se zapomíná dodat, že původní obyvatelé o svoje práva přišli a nikoho jejich názor nezajímá. Takže se ptám co budou politici dělat, konkrétně naši politici?? Tady lze ještě možná něco oddálit , lale mám dojem, že už i tady chybí snaha.

9 0
možnosti
Foto

lidé hlavně musí volit lidi, kterým na tom záleží. A schválně píšu lidi, ne strany, protože v rámci jedné strany mohou být protichůdné názory (viz třeba ČSSD, na jedné straně Dienstbier/ Marksová, na druhé Chovanec, na třetí Foldyna).

V ČR se hlavně musí udržet pravidla nastavená minulými vládami, azylovou politiku jsme měli jednu z nejlepších na světě a právem jsme 6. nejbezpečnější země.

Co v Belgii, Francii a VB nevím, ale třeba Rakousko si zvolilo mladého lidovce Kurze a vypadá to, že to půjde. :)

1 0
možnosti

Je takový nový mezinárodní průzkum firmy YouGov - co je nejdůležitější problém Evropy. Nepřekvapí, přesto však zarazí jednoznačností - viz "Téma číslo jedna"

0 0
možnosti

P96a31v39e78l 63P93o54n23e48c

21. 5. 2018 14:19

"Ale o tom zde už dobrou čtvrthodinu hovoříme, Mlho!" -- prof. Hrbolek ve filmu Marečku, podejte mi pero. V každém případě díky za článek.

0 0
možnosti

na dotazy, co kdo proti tomu dělá je třeba odpovědět: mainstreamová politika, staré politické strany a jejich představitelé leda tak blahopřejí muslimům k ramadánu případně hlásají, že k jejich zemím islám patří, i když někteří před 10 lety tvrdili něco zcela opačného

2 0
možnosti

děje se to, co když někdo říkal před několika lety a nebo dokonce i dnes, tak byl či je osočen z toho, že ničemu nerozumí, nikde nebyl, nic nechápe a je xenofob

9 0
možnosti

Přejete hezký den a veselou mysl, ale potvrzujete hodně nebezpečné prognózy. Kdyby do politiky (na celém světě) přicházeli zodpovědní lidé, kteří nemají potřebu bezpracné moci, nýbrž potřebu podílet se na vytváření podmínek pro kvalitní život, k takovým zrůdnostem, jako je infikování vlastní země islámem, by nemohlo dojít. Naštěstí v životě funguje i takový vývoj, který předem nelze naprogramovat :-)

1 0
možnosti

T59o67m34á66š 35P36í19c26l

21. 5. 2018 11:58

Ne že se budou chtít europoslanci z islamizovaného Bruselu stěhovat jinam. Naopak doufá, že si budou moci dosytosti užít krás islámské společnosti se vším, co k ní patří.

6 0
možnosti
Foto

tak z českých europoslanců nežije v Bruselu ani jeden :D

1 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS