Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Nějak se nemůžu zbavit pocitu, že stanovení kvót bylo upečeno proto, aby se jaksi honem něco ukázalo, že Brusel uprchlíky řeší. Místo rychlého zablokování vnějších hranic a postavení mimo zákon "neziskovek", co vozily loďmi imigranty ve velkém. Na to prostě Brusel neměl koule. Naopak kritizovali Maďary, že dělají to jediné správné, co se mělo.

No a dnes se na tom trvá, protože se nechce přiznat, že to je dementní a že to k řešení uprchlického problému nepřinese.

0 0
možnosti
RB

Jednu věc nechápu: Proč si nikdo neuvědomuje, že migrantské kvóty jsou porušením lidských práv především a právě těch migrantů? Přeloženo do srozumitelného jazyka: Mají být deportováni do zemí, do nichž nechtěli, v podstatě je to tedy klasický únos, což je trestný čin.

3 0
možnosti
TH

Jenže Evropská komise se řídí podle marxistického "poručíme, větru, dešti a poručíme lidem"

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.