Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Zdechovský, často s vámi souhlasím, ale tentokrát mně to připadá, že jste přidal trochu růžové.

0 0
možnosti

Pane Zdechovský, smějete se angličtině jiných, ale co ta vaše? Myslím, že je stejně mizerná, jako váš češtin.;-D

0 0
možnosti
Foto

Díky za reakci na článek. Moc nevím, na co reagujete ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Zatím to vypadá, že se komisařům EU velmi dobře daří trestat Británii za drzost vystoupit z EU a přitlačit ji do kouta. Chovají se jako rozvedená manželka, která nechce půjčovat děti manželovi. V tom jsou ukřivdění komisaři relativně dobří, problém je že nepochopili brexit jako zpětnou vazbu pro potřebnou reformu celé EU. Brusel neustále dále řeší nepodstatné věci a nezabývá se podstatnými problémy. Nyní opět oprášil potrestání Česka, Polska a Maďarska za odpor proti absolutně nefunkčnímu přerozdělování migrantů.

Také např. papírové snižování spotřeby automobilů už málem odporuje fyzikálním zákonům a prodražuje výrobu, ale bruselská věrchuška ovíněná ze všech těch recepcí a samitů, je stále v pohodě. To že EU se stává těžkopádným molochem, který stále více pokulhává za USA a brzy asi i za Čínou je jim (odtrženým od reality) celkem jedno.

Ovšem pokud budou v čele EU lidé jako Junker (dvě láhve sektu denně), nebo Mogherini (s rudě vymytým mozkem), nelze čekat racionální řízení celé EU a celkem bude jedno jestli budeme v užším, nebo v širším klubu, protože EU není schopna dodržovat ani svá ekonomická kritéria a každý stát si stejně jen hájí svoje národní zájmy.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Stržínku, nikdo nikoho netrestá. Myslím, že většina lidí co hlasovala pro Brexit vůbec neví, pro co hlasovala. Teď posouchám BBC a celkem se smějí pozici premiérky.

0 0
možnosti

Napsat tohle pár dní po tom, co v Bruselu vymysleli další ještě fanatičtější kvóty na rozdělení terorismu a k tomu takzvaný sociální pilíř, to chce opravdu silný žaludek. Někteří jedinci by evidentně řvali, i kdyby Klaus řekl, že jedna a jedna je dvě. Protože on se opovažuje promouvit. Skandál.

10 3
možnosti
Foto

Četl jste můj článek? 

1 0
možnosti

Václav Klaus ml. není jediným exotem v ODS,před chvílí jsem si povšiml jakéhosi Tomáše Vaňka,který dnes popsal celé Parlamentní listy podobnými nesmysly,jaké hlásá Klaus junior.

5 6
možnosti

Příklad konkrétního "exotického" projevu? Nemáte.

1 0
možnosti

J15i33ř26í 92H74o39r33á47k

4. 12. 2017 18:17

Pan poslanec si musí nejdříve rozmyslet, koho zájmy hájí - Vatikánu, věrchušky z Brusele nebo svých voličů.

5 4
možnosti
Foto

Zbytečný koment. Hájím české zájmy, proto jsem byl zvolen. Ale nesnáším lidi, co říkají nesmysly ;-)EU[>-]

1 2
možnosti

Víte, ono to bude asi nejspíš tak, že většině obyvatel ČR připadne naprosto nediskutovatelné, aby o povinnosti přijímat muslimy a subsaharské nebožáky rozhodoval, ba i rokoval kdokoliv někde v Bruseli, mechanismy sem, mechanismy tam.

10 1
možnosti
Foto

Mě takes přijde, že to, co chce v Evropském parlamentu levice, je nesmyslu. Ale znám proceduru, proto se nebudu zbytečně rozčilovat, když nic není schváleno ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Už to, že "reforma Dublinu v podobě odhlasované ve výboru LIBE" existuje, je důkazem nutnosti urychleně opustit EU, i když pro bruselské lehkoživky je to varianta nepřípustná.

8 2
možnosti
Foto

Právě, že není. Složení výboru LIBE je levicové. A proto tam takové nesmysly moho projít. Nicméně si nemyslím, že by rada toto podpořila.

0 0
možnosti

A tak je od Vás hezké, že jste skoro vše podstatné napsal v názvu a v perexu, a není třeba číst dál.

Víte, ono někdy to seřve a vystraší je lepší, než čekat kdo co řekne, a pak zjistit kam fouká vítr, a to hlásat za své, jako to dělá váš předseda.

7 1
možnosti
Foto

To si nemyslím. Zbytečně obracíte pozornost tam, kam fakt být upřena nemá.

0 0
možnosti

Dobrý postřeh. Práce se má dělat zodpovědně a důsledně, ale bohužel povrchnost se davům líbí víc. Každopádně skutečnost, že levicová švédská poslankyně byla pověřena přípravou řešení této agendy je na pováženou, protože přípravu takové agendy má mít na starosti neutrální nezávislý odborník

4 0
možnosti
Foto

Návrh připravila Komise a ten byl podle mě dobrý. Ale to, jak si ho pak chtěla upravit Wikström je nepřijatelné.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS