Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

Nechápu, proč se pořád mluví a zdůrazňuje, že to jsou "neziskovky", které brání přítomnosti policistů na palubě. Copak je to důležité ?

Vždyť to je jen právní forma zřízení některých organizací. Neziskovek jsou tisícovky s různým zaměřením činnosti.

Je to stejné, jako bychom mluvili, že "akciovky" brání přítomnosti policistů na palubě. Někoho by mohlo napadnout, že třeba i OKD :-).

Anebo bychom mluvili, že "eseróčka" brání přítomnosti policistů na palubě.

A veřejnost by si jo začala dávat bacha na všechna eseróčka :-). Nenávist naštvaných lidí by je postupně znemožnila a odepsala.

3 17
možnosti
JK

Neziskovky (NGO) jsou specifické organizace. V podstatě jsou zpravidla závislé na státních dotacích, takže jsou zákonitě pod drobnohledem. Stejně jako státní a státní příspěvkové organizace.

3 0
možnosti
PT

P97e61t49r 52T31o70m67e47k

5. 9. 2017 10:45

Netvrdím, že všechny neziskovky ale rozhodně to platí pro mnoho z nich, že to jsou odporní vysavači. A rozhodně to platí pro bandy převaděčů.

16 0
možnosti
Foto

Ano, také bych neházel všechny do jednoho pytle. Některé ale opravdu jsou pro mě obrovským zklamáním.

0 0
možnosti
JK

Měsíčně posílám Lékařům tisícovku. Po diskusi s jejich zástupcem na Twitteru, kdy nebyl schopen jednoznačně vysvětlit, proč nepřistoupili na kodex, jsem se rozhodl, že si vyberu jiný subjekt. MSF jsou teď z mého pohledu nedůvěryhodní.

14 0
možnosti
JN

taková paní v metru Ládví, kde prodává Nový prostor, by Vaši pomoc uvítala ...mimochodem. léčí se, takže peníze nepropije, kdy by to někoho napadlo...a takových lidí je tu víc...proč posílat peníze někam

3 0
možnosti
MP

Ty výmluvy neziskovek, proč nechtějí policii na svých lodích, jsou opravdu tragické. Obzvláště zmiňované obavy, že přítomnost ozbrojených policistů by mohla v migrantech vyvolávat obavy a dokonce nežádoucí pocit, že jsou kriminalizováni (!!!). To, že legální cestující takové situace zažívají zcela běžně, jim jaksi nedochází. My jsme teď byli na dovolené, a na letišti všichni procházejí bezpečnostními rámy, pod dohledem security jsou skenováni, když pípají, tak jsou lidé prohledáváni, musí si zouvat boty, ukazovat obsah kapes, sundávat si ozdoby a šperky, v ponožkách stát s roztaženými pažemi a nechávat se prohlížet - celé je to velmi ponižující a degradující, ale všichni to musíme podstupovat. To ale nikomu nevadí, to je zcela samozřejmé, legální cestující lze "buzerovat" naprosto bez problémů... Ale nedej bože, aby něco takového museli podstupovat cestující nelegální...

30 0
možnosti
JR

Pracuji v neziskové organizaci. Přítomnosti policistů na palubě se nebráníme. Avšak žádnou palubu nemáme ;-)

3 4
možnosti
ZJ

Jako dobrovolník, nebo dobře placený "odborník"?

5 0
možnosti
Foto

Dekuji. Jsem rad, ze rada inteligentnich ctenaru se uz najde, kteri jsou schopni o vecech premyslet.

2 0
možnosti
ZB

Karma.Děkuji za informace a zajímavá data.Na přihlouplé řeči,že EU proti nelegální migraci "nic nedělá" to ovšem stačit nebude.:-/Bohužel celá věc má další stinou stránku a to hloupou hysterii proti našim neziskovým organizacím,které s tím co popisujete nemají nic společného...

8 4
možnosti
JM

Tady bych se zastal kritiků, s tím že se konečně začalo něco dělat poslední měsíc, nijak nesráží to že se tak mělo dít již mnohem a mnohem víc. Také bohužel nic nemění na tom že většinu peněz EU je vydaná na migraci a né proti ní.

3 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.