Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

reklama na pivo s koulema mi připadá natolik neškodná že podezírám majitele pivovaru že feministky podplatil, aby mu svým protestem udělali reklamu;-D

mimochodem co slíbil vám?;-D

jinak zmíněná výstava alespoň upzorňuje právě na to, jak negativně je v naší společnosti s ženským tělem zacházeno což je v zajímavém kontrastu s naší neustálou kritikou ponižování muslimek které se naopak musí zahalovat a obojí je výrazem naprosté falokracie panující napříč kontinenty a náboženstvími

world is crazy:-/

2 1
možnosti
JK

Kdybyste požádal svou kolegyni v kanceláři, aby se svlékla do plavek a pohovořila s vámi, tak by vás poslala přesně tam, kam byste s takovou žádostí patřil. Kdybyste ji ale potkal v plavkách na pláži, nic se neděje a klidně s vámi pohovoří! V čem je rozdíl? Paní Kavková odpověděla "Vždycky záleží na kontextu".

4 10
možnosti

Výstava se bude konat na pláži?

6 1
možnosti
Foto

OK, kam se přesuna tato výstava?;-)

2 0
možnosti
VN

Když už máme i dotované neziskové organizace , které šíří feminismus...no , jsme bohatá země , když už máme i na tohle.

Asi si také založím neziskovku . Náplní této neziskovky bude boj o oslabení vlivu ostatních neziskovek , které vznikly úplně kvůli něčemu jinému než je zdravotní či sociální činnost uvnitř ČR. ;-)

17 0
možnosti
Foto

Asi byste se divil, kdybyste si některé položky v rozpočtu rozklikl.

3 0
možnosti
ZV

Z32u88z33a82n53a 46V53a50s16s

11. 8. 2017 12:36

Genderová expertná komora ( zachráň ma kto môžeš ) má už zrejme dostatok finančných prostriedkov z všemožných fondov a tak na chvíľu môžu dopriať oddych svojim expertným očiam a pozerať niekam inam.

7 1
možnosti
KT

hej. rozhlížet se po pastvině

0 0
možnosti
Foto

Karma, ale zkuste prosím opravit popisek k té 1. fotografii.

0 0
možnosti
Foto

Díky, hned jsem to opravil ;-)

0 0
možnosti

Hlavně, že podobní pokrytci vyhlašují "sexistické prasátečko".

25 1
možnosti
Foto

Také se divím. A to mě osobně přišla reklama na Bernard také jeko umělecké dílo :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.