Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Nemáte pravdu - rozdíl taky je ! Pašerák pašuje pro zisk. Neziskovky pašují pod ideou - Přijmi a uhostii uprchlíka svého ! ..Děkujeme vám , milí daňoví poplatníci !... (Mj., 2016 - dotace 16,5 mld Kč - 128.000 organizací). Čísla, náklady, výsledky = šílené ! .... :-)

14 1
možnosti
ZB

To si myslíte,že ty miliardy jdou na těch pár desítek uprchlíku co u nás jsou?V drtivé většině to jsou sportovní organizace,nebo ruzné charity pomáhající lidem bez domova,zdravotně postiženým nebo starým lidem....

1 1
možnosti
Foto

začíná ve mě sílit volání po zrušení všech (ne)ziskovek, vyjma těch tradičních - charity, ČK, Maltézských rytížů, diakonie a budiž Adry.

18 3
možnosti

Co mají s tímto blogem společného neziskovky u nás?

3 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.