Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

No jo, volby na krku, lidovci, kteří se opět předvedli jako charakterní strana v problémech, tak najednou i europijavice musí psát líbivé články. Má samozřejmě pravdu, o tom žádná, ale z úst lidovce, kteří všelijaké neziskovky bezbřeze podporují a i sama strana zafungovala jako taková "neziskovka" když bylo třeba vysát ze státu církevní restituce, to zní komicky...

6 12
možnosti
Foto

Děkuji za názor, se kterým nesouhlasím. Ani všechny neziskovky nejsou stejné.

1 0
možnosti
JH

J45a15n 66H43l10á51v57k47a

7. 8. 2017 17:10

Já bych tam rozdíl viděl. Pašeráci si musí kontraband prodat ve své režiji, neziskovce ho zaplatí EU.

22 2
možnosti
JS

Bohužel máte pravduX

5 2
možnosti
SB

Pan europoslanec Zdechovský, kterého občas dost zkritizuji, je v této věci čistý a tento článek není z jeho strany pokrytectví. Měl morální právo ho napsat, protože když se hlasovalo o potrestání Maďarska za to, že nepřijímá migranty, on hlasoval proti tomu návrhu.

Proti rezoluci hlasovali Petr Mach (Svobodní). Evžen Tošenovský či Jan Zahradil (oba ODS) a spolu s nimi např. Michaela Šojdrová (KDU-ČSL) a Tomáš Zdechovský, taktéž z KDU-ČSL.

Takže v této souvislosti palec nahoru!

R^!

47 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že pan europoslanec Zdechovský vysoce vyniká nad běžnou úroveň politiků KDU-ČSL

12 1
možnosti
JR

J51a53n 71R63á56ž

7. 8. 2017 15:57

Doufám, že konečně bude některý šéf neziskovky provozující obchod s lidmi ve Středozemním moři postaven před soud. Makedonec, který přivezl do Německa deset migrantů dostal pět let a neziskovky, které dovážejí do Itálie tisíce migrantů si klidně dělají své kšefty a nikdo je nestíhá. Může to někdo vysvětlit?

29 0
možnosti
VV

Protože již jsou důkazy, že neziskovky platí miliardáři z USA a proč pak to asi dělají, co z toho budou mít ?!!$

0 0
možnosti
Foto

však přímo na tento blog v textu odkazuje i pan Zdechovský.

0 0
možnosti
JV

Zájezdy last minute snad končí. R^

5 0
možnosti
JR

Máme tomu pane europoslanče rozumět tak, že není také žádný rozdíl mezi neziskovkou Charita v České republice a pašeráky ?

3 15
možnosti

Někdo parazituje na našich penězích i bez pašování, to je fakt

7 4
možnosti
JR

Pane europoslanče,

myslím, že na vašem postu byste neměl přiživovat nesmyslnou hysterii a nenávist k neziskovkám.

Podle vás je podstatné, jaká je forma těchto organizací ?

Co kdyby to byly akciové společnosti ?

V tom případě byste řekl: ..Jaký je rozdíl mezi akciovkami a pašeráky ?

4 38
možnosti

Přijde mi, že akciovky kolikrát nemusím platit z daní a nikoho nepašují

8 2
možnosti
VV

Ona by se stejne dala dat otazka jaky je rozdil mezi opravdovou ekonomikou, a ekonomikou kterou zde zavadl jisty Vaclav Klaus.

Tam, kde to nedokonale zakony dovoli, se vzdy nabali k cemukoliv spousta podvodniku.

2 7
možnosti

Opravdu velice k tématu

9 1
možnosti
ZB

Dal jsem Vám karmu,ale....Hned v nadpisu to vyznívá tak,že "všechny" neziskovky jsou stejně špatné jako pašeráci.V textu ovšem uvádíte dvě konkrétní.Uvědomujete si vubec,že jen přiživujete hysterii proti všem neziskovkám,které nemají s tímto vubec nic společného a zabývají se uplně něčím jiným...?Mají snad české neziskovky s tímto něco společného?NE.A přesto jsou brány utokem ruznými "vlastenci",kteří ani neví čím konkrétním se ruzné neziskovky zabývají a vubec je nezajímá,že Česko přjalo pouze 12 uprchlíku...

12 17
možnosti

Děkuji, já s panem Zdechovským naprosto souhlasím, ale o české neziskovky opravdu nejde. Navíc jak stále tvrdím, je jasné, že i v neziskovkách jsou vykuci a prospěcháři, prostě proto, že i neziskovky jsou obrazem společnosti.

18 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.