Diskuse

Norsko chce skrze gender a Barnevernet změnit Česko

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Celých 40 let jsem byl svědkem boje české veřejnosti s omezeností Sovětského Svazu a jejich komunistických nesmyslů. Pak se velmoci dohodli, že už nás ze spárů Ruska uvolní, pokud budeme dostatečně vděční za socialismus západní a severní Evropy. Tehdy jsem samozřejmě o sociálních experimentech socialistů neměl ani ponětí, neb jsem byl uzavřen v táboře socialismu Ruského typu.

Po pětadvaceti letech nestačím zírat, kam se Evropští socialisté "prolhali". Státní instituce rozhoduje o budoucnosti našich dětí a má vyšší práva než rodiče! Stát má obrovské dluhy, ale dluhy fyzických osob jsou nadoživotí a vymáhány jakoukoli zvůlí, neboť exekutor není nijak sankcionován. Stát nám určuje, koho máme mít za sousedy a komu máme pomáhat. Stát se snaží zruinovat školství, aby se výchova a vzdělání na privátních placených školách konečně stalo lákadlem až státní školy přestanou plnit svou dosavadní funkci. Stát přestal chránit rodinu jako svou základní jistotu ale podporuje všechny náboženství, esoterismy a jiné menšinové skupiny proti většinovému "komunismem vychovanému" obyvatelstvu.

Věřím, že si zachováme svou identitu a znovu se těmto novým socialistickým pořádkům u piva vysmějeme. Vždycky jsem z rodiny věděl, co nemám ve škole zbytečně řešit. Teď nezbývá než to vysvětlit mým vnukům.

Barnevernet mne nezmění.;-D

2 0
možnosti

Spíš mi to připadá, že Norsko se přiblížilo k době II. světové války, kdy děti byly odebírány na převýchovu.

2 0
možnosti

K43a59r38e33l 73J93o81u38r35a

31. 7. 2017 21:46

vyjádřit svůj názor na tuto "paní" nemohu, protože by byl smazán... ;-€;-€;-€

6 0
možnosti
Foto

Ta paní je dobře indoktrinovaná. To je sen každého státu, mít takové občany.

6 0
možnosti
Foto

Někde je to ale součást mainstreemu.

0 0
možnosti

J96a14n 78R33á52ž

31. 7. 2017 15:47

Ta paní z Norska je jen jedním z produktů ideologie Nové levice (New Left), že úlohou "osvícených" je uvádět do praxe jimi propagované modely všude na světě. Tak jak je u mnohých v pořádku, když se někdo plete i silou do poměrů v zemích arabského světa nebo když lidé s ekonomicky i společensky upadajícího kontinentu tvrdí lidem na jiném kontinentu, jaký systém mají budovat, tak jiní jsou přesvědčeni že mají právo zasahovat třeba i do rodinných vazeb v jiných státech.

Mimochodem: Jsem toho názoru, že i činnost Barnevernetu je vnitřní záležitost Norska a my na excesy této instituce můžeme sice poukazovat, když by někdo z Norska kritizoval naši rodinou politiku, ale jinak nám po tom, co tato organizace dělá v Norsku, nic není.

4 0
možnosti
Foto

v momentě, kdy to ovlivňuje české občany/ občany EU, je kritika zvenku na místě. Byl i případ z Litvy, kdy Norové odebrali na téměř 3 týdny roční dítě turistům, protože ho vzali na pohotovost po té, co sáhlo do horké kaše a mělo na ruce puchýř. Udělali z toho těžké zanedbání péče. Prostě nemůže to být celé o tom, že si nějaká země, respektivě jeden její úřad, může dělat absolutně co chce, aniž by se komukoliv musela zpovídat. Lidé jsou omylní.

12 0
možnosti

P62e87t40r 83B54u89r13i93a67n

31. 7. 2017 11:57

Ona ta obezlička "staly se chyby" je paradoxem. Pokud je totiž praxe odebírání dětí "vzpurným rodinám" (jaká analogie s nacismem a komunismem) dobrá, potom to není chybou toho systému. Chybou by naopak bylo v tomto polevit.

Tak stejně si nevidí do huby i bývalí komunisté. Pokud je nastaven třídní boj a nekompromisní likvidace nepřátelské třídy, potom bestiálnosti z 50. let nebyly logicky chybou, nýbrž důsledné uplatňování kom. ideologie v praxi. Chybou z tohoto pohledu pak byla benevolence, náznaky lidskosti a uvolňování atmosféry.

7 0
možnosti
Foto

Ano, je zajímavé, komu dítě vrátili a komu ne. To by stálo za knihu :-)

1 0
možnosti

V jednom má pravdu. Většina žen se v kariéře neprosazuje. Možná je to tím, že ženský mozek nepotřebuje k uspokojení ega vládnout kolektivu nebo noticku na vizitce, možná je to zaměřením na rodinu, kde se vyřádí dost.

Takže nevidím důvod cpát člověka tam, kam nechce. Z žebráka a bezdomovce nebude dobrý pracant, z ženy donucené kvótami nebude dobrá politička.

23 0
možnosti