Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Tradicni, netradicni, co je komu do toho, co kdo ji? Pokud chce udelat neco pro dobro veci, tak na vec upozornit a nechat na ostatnich jak s tim nalozi.

Je nam lito, ale nekdo je tu naprosto vedle.

2 2
možnosti
Foto

A to jako máme jíst věci, které jsou prokazatelně karcinogenní? Nebo jste ten článek nečetl? ;-)

1 0
možnosti
PM

P58e53t91r 61M80u33n86z74a93r

28. 7. 2017 14:00

Tedy to, že se nařízení týká jen lokální bruselské speciality – tradičních dvakrát smažených hranolek (první smaženíprobíhá při standardních 130°, druhé při 170°).

Zdroj: http://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=615856

Já měl za to, že je to dvojí smažení je standardní postup u všech hranolek. I ty co jsou mražené.

0 0
možnosti
Foto

Ano, to máte pravdu. Nechtělo se mi to rozepisovat.

Tady je to více rozepsané. Jde o omezení některých odrůd.

http://euractiv.cz/clanky/zemedelstvi/hranolky-budou-zdravejsi-unie-bojuje-s-rakovinotvornym-akrylamidem/

1 0
možnosti

Čím to asi bude, že u EU už nikoho podobná věc nepřekvapí

1 3
možnosti
Foto

Úžasné, jak jeden hranolkový hoax vyvolá vlnu dalších v komentářích. Zdá se, že Češi hoaxi milují. Není pravdou, že jsme národ nevěřících. Vždyť věříme čemukoliv :-);-D ;-) .

9 1
možnosti
MV

Bravo, v Bruselu vás soudruzi poplácají po zádech, jak oddaně bojujete ze EU byrokraty.

Přitom každý ví, že obavy z absolutního zákazu jsou naprosto oprávněné, protože dvakrát smažené hranolky jsou jen klasický první krok. EU je jak jezinky, taky nejdříve chtějí vždy jen dva prstíčky...

Tuhle aplikaci salámové metody ze strany EU vidíme už asi potisící.

Příklad 1 - U uprchlíků se taky nejprve tvrdilo, že EU pomůže jen těm, co utíkají před válkou. A ve výsledku v EU přijímají úplně každého ekonomického imigranta.

Příklad 2 - U homosexuálnmích párů se taky nejprve tvrdilo, že jim stačí jen registrované partnerství. A nyní už někde dokonce adoptují děti, jako kdyby se jednalo o normální manželství.

Pokud tohle některý europoslanec nevidí, tak je buď hloupý nebo za evropské korýtko udělá cokoliv. EURv

4 6
možnosti
PB

P91e92t22r 90B64u29r69i56a93n

28. 7. 2017 10:44

Během 10 minut vám vymyslím 100 věcí, které prokazatelně škodí a taky to logicky zdůvodním. Namátkou: kouření při řízení auta, poslouchání hudby a průvan ze staženého okénka tamtéž, hlasitá hudba na diskotékách a koncertech, hluk a smrad na motoristických závodech, sladkosti a tuky v jídle, PC monitory a nadužívání PC obecně apod.

Není tedy k diskuzi jestli to či ono opravdu škodí, ale kde je hranice věčného zakazování a přikazování.

4 1
možnosti
JR

Co to je v reálu to "věčné zakazování a přikazování" ?

To je takový škodolibý zavádějící obrat vymyšlený ruskou pátou kolonou ?

Já vůbec nemám pocit existence nějakého zakazování a přikazování.

2 1
možnosti
JR

Je moc dobře, že jsme součástí EU.

A že to vadí ruské páté koloně je pochopitelné.

Proto ve vymýšlení "skandálů" budou kreativně pokračovat ;-D;-DEUR^[>-]R^

6 8
možnosti
MV

Připomínáte mi bolševiky z 50tých let - absolutní podřízenost vládnoucímu bloku (nyní EU) a strašení vnějším nepřítelem (nyní Ruskem).

Ne nadarmo se vám eurohujerům říká neomarxisti.

8 3
možnosti
MB

M95i83l12o12š 95B50é72m

28. 7. 2017 10:00

"Osobně si proto nemyslím, že by bylo cokoliv špatného na tom, když EU chce, abychom se zbytečně necpali rakovinotvornými látkami."

A to já si zase myslím. Dokáži pochopit, když by mi do mé stravy chtěla __nenásilně__ mluvit nějaká soukromá osvětová organizace. Proti tomu nic. Ale když mi začíná do mého jídla strkat nos takto mocná nadstátní organizace, zneklidní mě to velmi. Když už nic jiného, aspoň mě nechte samotného rozhodnout o tom co žeru (i kdyby mě to mělo zabít). Díky.

A pokud někoho trápí, že jsem v systému socialistického zdravotnictví vlastně majetkem státu, který za své peníze udržuje v provozu schopném a daně odvádějícím stavu, tak mě (a mně podobné) prosím nechte z toho systému vystoupit.

7 2
možnosti
VM

Pokud byste se z otravy jidlem lecil za sve, pak byste mel pravdu. Ale jelikoz by na vase leceni davala i vetsina spolecnosti, je vic jak dulezite omezit nesmysly ve strave a jinde ...

0 2
možnosti
Foto

Takhle kdysi vznikla hysterie proti DDT a dodnes nevíme, jestli je tak škodlivé nebo jestli jsme si tím zákazem nenadělali ještě větší problémy.

A to, myslím, bylo bez účasti EU.

1 1
možnosti
Foto

Pane Zdechovský, já bych EU přirovnal, spolu s Cimrmany, k sopce, která svou činností zasypala sama sebe. Tak dlouho chrlila hloupá a úplně zbytečná nařízení, až se výsledek dostavil a lidé začali uvažovat ve zkratce, přestali ověřovat zdroje, (ukažte mi na někoho, kdo se ve vydaných nařízeních orientuje a dokáže si je najít a prostudovat). Ano lidé skočili na špek, ale není na místě se jim posmívat, ale zamyslet se, proč to tak je. Jedno české přísloví říká, že méně bývá někdy více. Já s ním bez výhrad souhlasím. Méně Evropy.

16 6
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.