Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Uz se ukazalo, ze 2/3 "nezletilcu" jsou ve skutecnosti dospeli lide, ale stejne je to borcum z univerzity malo, zase budou sestavovat na zaklade vypovedi "seriozni" vyzkum. Pro nekoho jsou fakta proste malo. Je treba do toho primichat sve vlastni predstavy o krasnem slunickovem svete, kde se maji vsichni radi, pridat spetku hlouposti, dve lzice pokrytectvi a poradne zamichat. A mame mulikulti koktejl jedna radost.

15 0
možnosti
Foto

Před válkou utíkají ženy, děti a stařešina. Optimista: současní mladí a plně bojeschopní migranti utíkají za penězi, pesimista: utíkají do budoucí války.

4 0
možnosti
Foto

Já bych chtěl abychom poskytovali azyl pro ex-muslimy. V zemi nemusí být válka proto, aby ex-muslimům šlo o život. Dokonce i čeští ex-muslimové dostávají výhružky smrtí od muslimů. Ale tady to je ještě v pohodě. V některých islámských zemích je zabíjení ex-muslimů součástí státní politiky.

4 0
možnosti
Foto

Prohlásit se za ex-muslima není nic těžkého..... Jakmile dostanete azyl, můžete se ke své víře opět otevřeně hlásit

1 0
možnosti
MS

Bohužel je to tak.Ti skuteční uprchlíci pak můžou poděkovat těmto podvodníkům.

Mě jen zajímá jak byla potrestána Itálie za porušování ochrany vnějších hranic?Vrátila dotace až do roku 2002?Byla vyloučena?

4 0
možnosti
Foto

Bohužel ne, ale to je na dlouhou debatu

0 0
možnosti
DI

Jo,jsou organizovani s instrukci a podilenim se na prohraném isis projektu.Tedy lžou.A Bible 2 Mojzisova 20.Říká tem pobozne politickym bojovnikum ,ze kdo lže,ten i krade.Tedy budete jim kazit bojové radosti?Za ne nedlouho se dozvíme,ze úspěšně se presidlila do eu Boko haram,vcetne somalskych piratu,vcetne aids perfektně nakazeneho obyvatelstva.A svatý politik i zednarska lóže krome celibatnich zakonu,(nehledě,ze ten nedělní zákon se jim také nepovedl) predava Sorosove medaile zednarske Merkel za mir.Rekneme,ze Satan v homosexualnim Bruselu vcetne prvniho homosexuálního ministra zaseli !!!!!!!!!!!!!!!! nove nový devastacni vir islamizace semena zkázy dle kagleriho plánu a budou důvody cipovat všechny děti uz v narozeni, aby se náhodou globalizacnim zločincům z vsude nainstalizovanych čidel náhodou neztratili???With Greeting Jesus Lives!

0 0
možnosti
TT

Moc zajímavé čtení. Každé slovo na svém místě! R^

Ale tuhle otázku si neodpustím: Vy se přátelíte s politiky? 8-o;-)

2 0
možnosti
IJ

"A to v dnešní době především levicoví politici nechtějí vůbec slyšet."

Z toho ovšem plyne, že celá EK + Merklová jsou levicoví politici.

0 0
možnosti
TT

Ano, je to tak. Jak socdem, tak všichni ti lidovci, křesťané a republikáni, co tvořili ty pravicovější strany, se tak dlouho přibližovali ke středu, až rozdíly prakticky zanikly. No a v tom středu se etablovali neomarxisté.

Merkelici se ještě povedlo vypálit socdemákům rybník, když po cunami v Japonsku převzala politiku nejsilnější rudozelené strany na světě.

1 1
možnosti
ZH

Ten původní novinový článek odkazoval alespoň na organizaci toho výzkumu, aby si každý ( vládnoucí angličtinou) mohl udělat vlastní obrázek. Novinář prezentoval špatně výsledky výzkumu z roku 2015, které se od té doby posunuly. Poslední zpráva organizace, která spojuje výzkumy tří univerzit a odebírá údaje od nadnárodních organizací letošní dotazníkovou bázi neobsahuje. Podrobností výzkumu jsem se nedoklikal. Nicméně ze zkušenosti vím, že dotazníková akce těží výsledky nejen v odpovědích samotných, ale i v tempu a opakování. Jsou techniky psychologicko-sociologického výzkumu, o nichž bohužel zde nikdo nemá zřejmě tušení. Debata na toto téma, kdy účastníci vycházejí ze svých dojmů je dobrá jen k vyvolávání zloby a nenávisti. Nemá to daleko k popírání holokaustu.

Může být, že ten výzkum je špatný. Tři evropské renomované univerzity se zbláznily a podávají veřejnosti data, která lze poměrně snadno ve vědecké obci po kontrole zpochybnit. Pak přijdou laici a smetou to všechno jako blbost. Mám tendenci spíše věřit výzkumníkům, než laiků, kteří si s někým tu a tam popovídali, něco někde viděli a udělají závěry na základě nesystematického sledování.

Nechápu, proč autor blogu nedal na relevantní informace odkaz.

1 7
možnosti
Foto

Děkuji moc za zajímavé postřehy. Bohužel to, že výzkum provádí vysoce renovované instituce nezaručí výsledek vysoké úrovně. Jinak souhlasím s naprosto neadekvátní mediální interpretací, která je však zřejmě dána zjednodušováním v summary. Jinak mé informace vychází materiálů, které máme jako europoslanci k dispozici a z možností ověřit si vše přímo na místě za přítomnosti EU agentur.

7 0
možnosti
KC

S průzkumy všeho druhu a úrovně se roztrhl pytel. Přitom každý občan/volič, který je trochu při smyslech, dovede odhadnout, že s jejich výsledky a interpretací lze poměrně snadno manipulovat. Pokud zvolím "spolehlivou" agenturu a domluvím se, oč mi jde, mohu získat právě takové výsledky, jaké potřebuju. Při troše důvtipu a zvolení "správné" metody, mohu dokázat nebo vyvrátit cokoliv. Když se vám náhodou dostanou do rukou výsledky jakéhokoliv průzkumu, je nutné vědět, kdo je objednatelem, kdo organizátorem a zpracovatelem a kdo za nimi stojí. Teprve pak můžeme s jistou mírou pravděpodobnosti odhadnout, nakolik spolehlivé výsledky jsme získali.

8 0
možnosti
Foto

Ano, proto je nutné s podobnými průzkumy zacházet jak se šafránem a jejich interpretaci by měl provádět někdo, kdo rozumí kontextu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.