Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jistě na průzkumy nelze stoprocentně spoléhat. Pro vyváženost bych uvedl zase jiný příklad, kdy před cca 9 lety lidovci vykazovali 7 procent preferencí, byli zváni do všech televizních diskuzí a nakonec skončili pod pěti procenty.

Jak vidno nejen z průzkumy, ale i s příklady lze pěkně manipulovat podle gusta autora:-)

Nechť si každý sám udělá obrázek, jakým přínosem jsou lidovci pro tuhle zemi.Za sebe říkám, že nemám rád vyčůránky!

2 0
možnosti
Foto

Josefe, určitě. Proto bych z volebních výzkumů nedělal žádný závěr. Osobně jsem přesvědčen, že pokud porovnáte všechny politické strany, tak v KDU-ČSL najdete "vyčůránků" rozhodně nejméně. Ale to, že tam jsou taky, je určitě pravda ;-)

0 0
možnosti

Určitě si nedělám iluze o jiných politických stranách, ale Vy byste se možná zase měl zamyslet proč to Jiránkovo - Had na tři, v České republice tak zlidovělo:-)

1 0
možnosti
Foto

Minulost nezměním. Ale v současné době si nemyslím, že by to platilo bez ohledu na počet písmen v příjmení našeho předsedy ;-)

0 0
možnosti

Ano, v počtu písmen v příjmení to určitě nevězí. Ponechám stranou nemocného předsedu, kterého v té primitivní hadovitosti tak pěkně zastupuje místopředseda Jurečka:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.