Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A kterou mísu máte na mysli? Salátovou, nebo jinou?:-D

No, to je v podstatě jedno. Víte, dalo by se to přirovnat asi jako kdyby síly spojili hluchý s chromým...

Oba předsedové nestojí ani za zlámanou grešli. Šéflidovec je jak politický chameleon, a pan STAN, jak mu jednou řekl trefně Jandák v parlamentu - "přišel jsi jako chytrej, milej kluk, ale začínáš blbnout...", to naplňuje.

Takže doufám, že bude platit...a prohráli. Nic jiného si totiž nezaslouží.

1 1
možnosti
PB

Jste trochu tvrdá, ale hezké. :-)

1 1
možnosti
PB

He,he teď jsem se smíchy skoro udusil.

Pište, prosím, pane Zdechovský dál tak zábavně.

1 0
možnosti
TT

Hm, argument v předposledním odstavci - Babiš - by mohl přimět voliče, aby to šli hodin jiným stranám a koalice se tak dostala přes 10 %. Ale moc bych tomu nevěřil.

1 0
možnosti
DV

D94a69v34i35d 11V64l84k

6. 7. 2017 9:53

Tak ať Vám to vyjde,já Vás ale volit nebudu.

1 0
možnosti
Foto

Stejně ale díky moc za reakci.

0 0
možnosti
MS

Ne vždy dopadnou volby jinak, než ukazovaly předvolební průzkumy. Taky se může stát, že lidovci nebudou mít holuba na střeše, ale ani vrabce v hrsti. :-)

0 0
možnosti
Foto

Ale tak tam prostě nebudou. Lidovci budou přítomní na krajích, v senátu, Evropském parlamentu a na městech. Prostě mě už nebaví se pořád bát o 5 procent. Smyslem politiky by mělo být vyhrát volby, ne být u toho za každou cenu. Nemyslíte?

1 0
možnosti
JH

Jistě na průzkumy nelze stoprocentně spoléhat. Pro vyváženost bych uvedl zase jiný příklad, kdy před cca 9 lety lidovci vykazovali 7 procent preferencí, byli zváni do všech televizních diskuzí a nakonec skončili pod pěti procenty.

Jak vidno nejen z průzkumy, ale i s příklady lze pěkně manipulovat podle gusta autora:-)

Nechť si každý sám udělá obrázek, jakým přínosem jsou lidovci pro tuhle zemi.Za sebe říkám, že nemám rád vyčůránky!

2 0
možnosti
Foto

Josefe, určitě. Proto bych z volebních výzkumů nedělal žádný závěr. Osobně jsem přesvědčen, že pokud porovnáte všechny politické strany, tak v KDU-ČSL najdete "vyčůránků" rozhodně nejméně. Ale to, že tam jsou taky, je určitě pravda ;-)

0 0
možnosti
ZB

Karma.Výsledky se počítají až po volbách.Pruzkumy jsou jedna věc a výsledky druhá.Paroubek nebo Zemanovci by o tom,mohli vyprávět...

1 0
možnosti
Foto

Díky moc za komentář. Vidím to naprosto stejně.

0 0
možnosti
JB

Ptám se .Copak jste pro tuto republiku udělali dobrého ? Jestli myslíte ten tunel s navrácením majetku církvím tak to vám tleskám. Už jste se zařadili v tunelaření hned za ODS a ČSSD.

0 0
možnosti
Foto

Pane Bláho, nemluvíte pravdu a to ve dvou věcech:

a. návracení majteku nezařídili lidovci, ale bylo o něm rozhodnuto za vlády ODS, TOP 09 a Věcí veřejných.

b. sám píšete, že jde o navracení majetku, tak jaký je to tunel? 8-o8-o8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.