Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak tuto problematiku vidí zástupkyně SR při ESPLP? Podívejte se: https://youtu.be/fXn0kR9KG24

0 0
možnosti
Foto

Vyhráno bude, až si zameteme především před vlastním prahem a všechny děti v Česku neoprávněně odebrané jednomu rodiči a svěřené pouze druhému rodiči budou vráceny zpět i tomu prvnímu.

1 0
možnosti

Doufám, že máte pravdu a tyhle první vlaštovky konečně přinesou jaro rozvráceným rodinám. I když se obávám, že leckde už škody mohou být takřka nenapravitelné - norský Lebensborn program musel v dětských hlavách za roky odloučení nadělat velký zmatek:-(

1 0
možnosti
Foto

Díky moc. Ještě není vyhráno, ale posun tam je.

0 0
možnosti

Přeju moc všem rodičům,kteří neprávem přišli o svoje děti,aby jim byly vráceny.

5 0
možnosti

..takže,dalších deset let se bude psát a psát a slibovat.....!!

0 0
možnosti
Foto

U dětí Michalákových je míček na České republice. Když budeme tlačit na Norsko, něco se změní. Ted je nejlepší příležitost.

1 0
možnosti

Autor má pravdu v tom, že dosavadní norská praxe s manipulováním, kdo bude rodiči dětí, je zvrácenost, která nemůže mít dlouhého trvání. Pokud je vše tak, jak autor uvádí, může dojít k narovnání obrovských křivd, jejich nesmyslnost nahlodává dnešní pokřivený pořádek. Pro změkčilou Evropu je to dobrá zpráva.

15 0
možnosti

Jsem skeptický. Při tom, co dokázala EU vytvořit za zhovadilosti. Norská sociálka mi připadá jako instituce EU.

2 1
možnosti

Mě by zajímalo kdy pan Zdechovský začne medializovat skandály svých stranických kolegů Mgr. Blanky Vildové (bývalá metodička MHMP, dnes vedoucí odboru sociální péče ÚMČ Praha 13) nebo Mgr. Josefa Vacka, ředitele odboru správních činností ve zdravotnictví a sociální péči, MHMP. Oba výše jmenovaní jsou tahouny sociálně-právní ochrany dětí v Praze.

6 4
možnosti

M37i59l95a82n 21R98a83d21e95k

18. 4. 2017 19:10

to by bylo žádoucí, ale to hle je o Norsku.

3 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.