Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Nepřeceňuje se ta dohoda s Tureckem? Maďaři postavili a letos vylepšili plot, cvičí ozbrojenou ochranu hranic a Makedonci ty imigranty přes svou hranici také dále nepustí.

Jinak si nemyslím, že imigranty odradí, když EU vyhlásí, že vůči nim přitvrdí. Na ty by snad platilo jen to, kdyby se začalo střílet do pašeráckých člunů a pochytané nelegální imigranti by se okamžitě lifrovali zpět. Jinak samozřejmě při nelegálním vstupu zavřít do detenčních táborů, dát jídlo, přístřeší, nevyplácet žádnou hotovost - a případy prošetřit. Ne že jim bude někdo vyvyřovat a uklízečky jim tam budou chodit uklízet ... nepořádek, který jsou schopni udělat kudy chodí mluví za všeRvRv

1 0
možnosti

Pane Zdechovský, chtěl jsem se zeptat, kolik Vám za to platí. Ale jak vidím, děláte to ze svého vnitřního přesvědčení, jsa prodchnut nějakou euroideologií nebo čím. S ideologií se nedá rozumně debatovat.

0 0
možnosti
PD

P33e54t86r 29D56o59b36r85ý

24. 3. 2017 20:10

Migrační invaze je realitou posledních minimálně pěti let. Místo toho, aby zodpovědní politici už dávno udělali potřebné kroky k jejímu odražení a řešní, tak nám zde pan europoslanec předvádí jak si námi luxusně placená vrchnost představuje budoucnost. Přešlapování na místě, zdůvodňování proč nebudeme dělat nic a obhajování vlastní neschopnosti. Spoza svých ochranek a luxusních paláců udělá naše vrchnost z evropského daňového poplatníka otroka který bude mít za povinnost zajišťovat veškeré potřeby neomezeného množství přistěhovalců z celé Azie a Afriky kteří o poctivou práci nebudou jevit sebemenší zájem. Přitom řešení je velice jednoduché. Stačí si vzít příklad z Austrálie.

2 0
možnosti
JZ

Je to velice rozumný a argumentačně podložený rozbor situace. Uprchlický problém se nedá řešit radikálně ve stylu, všechny je postřílet, a na druhé straně všechny je k nám pustit. Je třeba uznat, že úspěchy jsou a nyní je třeba se zaměřit na nelegální imigranty z Libye.

1 0
možnosti

Čtvrtá a pátá otázka: Pane Zdechovský, jak pomáhají evropské státy lidem bez přístřeší = bezdomovcům? Kdo má třeba v Německu větší právo na ubytování: němečtí občané bez domova, nebo imigranti?

0 0
možnosti
VV

Predstavte si pane Simone, ze v Nemecku zadne pravo na ubytovani neexistuje.

2 0
možnosti

Třetí otázka: Pane Zdechovský, proč má EU vracet ekonomické migranty, které Německo a evropské fabriky potřebují?

0 0
možnosti
Foto

A opravdu tyto potřebují? Víte kolik žadatelů o azyl do března 2016 v Kolíně nad Rýnem pracovalo u největšího zaměstnavatele firmy Ford? 3...většina ekonomických migrantů bylo ze střední a východní Evropy.

0 0
možnosti

Druhá otázka:

Pane Zdechovský, píšete, že "pro potírání pašeráctví byla zřízena Evropská pobřežní stráž." - Ta ale imigranty dováží. Kolik případů "pašeráctví" se jí už podařilo vyřešit? A jaké budou pravomoci Libyjské pobřežní stráže? Bude taky moct vozit migranty do Itálie?

0 0
možnosti

Pane Zdechovský, četl jsem ve zprávách ČT, že předloni přišlo do Evropy 1,2 mil. migrantů, zatímco v předchozím roce 1,25. Tedy stejně. Kdo má tedy správné informace, Česká televize, nebo Vy?

0 0
možnosti

oprava: loni přišlo 1,2 mil., předloni 1,25 mil.

0 0
možnosti
MV

Z vás je, koukám, čím dál větší eurohujer.

0 0
možnosti
PD

P60e80t55r 89D37o29b92r55ý

24. 3. 2017 20:15

No zase na omluvu pana europoslance musíte uznat, že za ty peníze by se nestal eurohujerem jenom málokdo. Je to totiž takové zlegalizované zkorumpování všech těch kdo se na té lumpárně nějak podílejí.

0 0
možnosti
VV

Opravdu nevim pane poslance jak Evropa, ale z BRD jich byly jen za posledni tri mesice poslano supem domu desetitisice. A zdejsi diskuteri se neustale ptaji, kdo to plati. Ale nevim o tom, ze by oni platili nejake dane v Nemecku, to by byla pro mne novinka.

1 0
možnosti
JP

J81a69n 17P97a36l95l98a58s

24. 3. 2017 23:38

Zdroj? Může být i v němčině nebo angličtině.

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.