Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Sorry, ale aby politik relativne konzervativni strany nabadal k fackovani, to je na mne moc.

1) fyzicky trest je, zvlaste u vetsich deti, spise projevem frustrace, nez resenim

2) pokud nedela nekdo neco jen proto, aby nebyl bit, ne proto, ze vi, ze je to spatne, je neco spatne, protoze ve chvili, kdy si mysli, ze neni viden to udela ZASE. Jinymi slovy zabiti plamenaka by to mozna ani nezabranilo, protoze oni si nejspise mysleli, ze se na ne neprijde.

3) bod 2) odpovida chovani politiku - pokud na ne neni videt, delaji levarny, i kdyz vi, ze mohou byt potrestani. Jen si proste mysli, ze na ne videt neni.

Nabadal byste k stejnemu trestani politiku ze strany volicu? Nebo se smi bit jen deti?

1 20
možnosti
Foto

Dobrý den, zkuste si ten článek ještě jednou přečíst a trochu zareagovat bez emocí. Myslím, že ty věci celkem logicky vysvětluji. Plameňáci se nezabíjí z důvodu, že by někdo dostal výprask, ale z důvodu, že se to prostě nesmí! A výprask byl reakcí na to, že jsme to porušili a nemusela to řešit policie. Nebo si myslíte, že pobyt na policii, někoho napravil? :-/

15 0
možnosti
JH

Protokol o výsadách a imunitách EU, kapitola III, čl.8 členové EP nemohou být zadrženi, vyšetřováni, stíháni za své názory či hlasování během své funkce. Plati to pdo územi všech členských států. Zbaven imunity mohl být Ransdorf, protože se jednalo o Švýcarsko, napřiklad...

0 0
možnosti
JH

omluva, příspěvek patří níže do vlákna v diskuzi :-)

1 0
možnosti
JZ

Pamatuji si ještě ze základky, to byla sedmdesátá léta, že tenkrát nám ještě učitelé napohlavkovali a my si doma vůbec nedovolili cokoliv říci. To by mně táta seřezal ještě jednou, protože učitel to jistě neudělal bezdůvodně. A byl klid. Souhlasím tedy s hlavní myšlenkou blogu, že pár facek na místě bývá nejlepším řešením.

34 2
možnosti
Foto

Je zajímavé, jak všichni na to s láskou vzpomínáme ;-D;-)

16 2
možnosti
MV

Pane Zdechovský, blogy píšete sice hezké, ale když se hlasuje v parlamentu, tak vaše KDU-ČSL vždy hlasuje pro zákony, které tyto velké i malé grázly chrání. Protože vy v KDU-ČSL vždycky nakonec hlasujete tak, jak si přejí v Bruselu.

17 0
možnosti
Foto

Dobrý den, děkuji za příspěvek a ocenění mých blogů. Mohu se zeptat, jaké hlasování myslíte konkrétně? Jinak myslím, že většina kolegů v EPP Vám potvrdí, že jsem celkem dost rebel. :-P

1 0
možnosti
Foto

V podstatě máte pravdu, ale u cikánských dětí je to složitější.

1/ Působí vnější vlivy dobrotrusů a jejich zvrácená pozitivní diskriminace, cehož cikáni dokážou mistrně využívat

2/ Dále pak vnitřní vlivy, kdy jsou cikánské děti od nízkého věku vychováváni v názorech, že když něco potřebují, tak si to mohou vzít a nezletilí jsou nepotrestatelní - proto jsou dospělými cikány předsunováni do přední linie jejich trestné činnosti.

21 0
možnosti
Foto

Díky za postřeh ale opravdu bych všechny neházel do jednoho pytle. Osobně spolupracuji s řadou velmi inteligentních Romů a jejich děti by určitě tento ohavný čin neudělalo.

2 0
možnosti
OP

S velkou pravděpodobností se jednalo o romské děti, které k nějaké háklivosti k ptáčkům vedeni nejsou. Kdyby tato skutečnost byla řádně uvedena v příslušných článcích, váš blog by asi vypadal jinak :-)

8 1
možnosti
Foto

To by mě znamenalo, jak by vypadal ;-)

0 0
možnosti
JR

J83a64n 15R96á15ž

14. 3. 2017 13:28

Mám samozřejmě mylnou představu, že tyto děti, které bezcitně zaútočí na bezbranné zvíře v ZOO, později budou také naprosto bezcitně útočit na bezbranné lidi. To se přece neděje!!

P.S. Když jsme jako kluci stříleli vzduchovkou na ptáky, tak první, kdo nás z klackem honil byl soused a když se to dověděl táta, tak jsem dostal takový výprask, že vzduchovka už střílela vždy jen do terče. A podle toho jaké​ měli na zádech následky kamarádi, dopadli doma stejně.

Rodiče měli pravdu, když říkali, že kdo nemá respekt ke zvířatům nemá respekt k lidem.

14 0
možnosti
Foto

Kdyby třeba ten elektrikář v ZOO hned dal pár pohlavků těmto dětem, byl by nejspíš označen za rasistu a všechny možné neziskovky i oficiální "ochránci" by na něj podávali trestní oznámení...Rv

27 0
možnosti
JR

J24a12n 93R88á76ž

14. 3. 2017 13:36

No nesmíte se divit, když dnes se podává trestní oznámení na rodiče, kteří plácnou své dítě po zadku, když dělá lotroviny a za facku by je lidskoprávní fanataci nejraději i zavřeli.

6 0
možnosti
VK

Několik dní to ve mně bublá. Jdu s tím ven. Jako kluci na vesnici jsme chodili na bažanty. Občas se lov vydařil, pekli jsme je na ohni. To už tak vydařené nebylo.:-/

1 0
možnosti
IK

Ne, že bych to schvalovala, ale takové chování je ještě pochopitelné. Ulovili jste si bažanta a snědli ho. Samozřejmě jste se dopustili trestného činu pytláctví, ale kluci holt mívají taková období, kdy chytají ryby bez rybářského lístku, chodí na cizí ovoce a pokud jde všechno správným chodem, tak z toho vyrostou (za pomoci výchovných zásahů rodíčů nebo majitele očesaného stromu). Ovšem týrat k smrti bezmocná zvířata v zajetí, to je něco úplně jiného.

6 0
možnosti
DK

Já bych dala výprask i rodičům...navíc dávky nula a těžce pracovat za způsobenou škodu. Aby otec nevěděl. jak má staré dítě...(no kdo by si to pamatoval v tom množství)...to je jak s černochama...pořád chudí...

12 2
možnosti
Foto

Někdy bohužel ty děti rodiče nemají, nebo je mají a nestarají se o ně....

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.