Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Největší problém je, že asi muslimové nebudou dodržovat tuto evropskou směrnici

1 0
možnosti
Foto

To nemusí být ani muslim...každý, kdo překračuje zákon, se jí nebude řídit :-P

1 0
možnosti

Pane Zdechovský, děkuji moc za vaše aktivity. Jako jeden z mála poslanců pracujete pro lidi a ne pro svou kapsu nebo nesmyslné politické zájmy a tlaky.

Držím vám palce, ať máte ještě dlouho možnost takto pracovat!

4 1
možnosti

ten polucký je vážně neuvěřitelný :-D :-D

5 1
možnosti

Expert komise jenž chce zakazovat byl zatčen protože prodával zbraně na černém trhu,to je dost velká páka,proč ji nepoužijete? Zástupce Švýcarska řekl,že si na zbraně sáhnout nenechají.Pokud projde směrnice bude vyvoláno referendum o setrvání v shengenském prostoru.Více zde:

http://petrskrivan.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=583660

0 0
možnosti

Technický dotaz pro pana Zdechovského: Měl jste v tom zásobníku pružinu? Pokud ano, to se to neukázalo na rentgenu? Ostraha je na věci typu pružin a baterií obvykle dost vysazená.

Jinak s Vaším článkem samozřejmě souhlas. Ta směrnice je nejen totální hovadina fakticky, ale především socialistické svinstvo, kterému by s radostí zatleskali všichni diktátoři minulého století.

1 0
možnosti

hlavně ta směrnice je součást krájení salámu. Za rok přijde snížení na 5 nábojů, pak zákaz dlouhých zbraní, pak ráže 9mm atd atd, až nám zůstanou jen oči pro pláč.

a k té 3D tiskárně, dokážu si celkem dobře představit vše kompletně vyrobené z plastu, včetně nábojů. Už jen proto, že to nebude plánováno používat dlouhodobě, stačí, aby to vydrželo pár výstřelů...

0 0
možnosti
Foto

O90t48a 69B48l97a82ž27e62k

16. 2. 2017 14:44

Děkuji za přání hezkého dne a veselé mysli - mých dvou (legálně držených) zbraní se toto omezení zatím nedotkne. ZATÍM - je otázka, jak daleko a dál budou eurošíbři pokračovat ve svých naprosto nepochopitelných myšlenkových pochodech. Tyto jsou zároveň natolik příznačné i pro další oblasti života Evropanů, že za jedinou obranu pokládám rozpuštění EU, tedy mimo jiné CZEXIT.

1 0
možnosti

Pane Zdechovský, v tom EU parlamentu je skutečně tolik intelektuálně nesmělých jedinců? Já se s tím pořád nemůžu srovnat, že tohle rozhoduje o půl miliardě lidstva.

4 0
možnosti
Foto

Tohle jsou intelektuální jedinci pocházející především z členských států. Třeba z Nizozemí a Francie ;-)

0 0
možnosti

Zdá se, že po objevu "kapacity" se úředníci v Bruseli snaží snížit všechny "kapacity" na tu svoji....[>-]

1 0
možnosti
Foto

Opět od vás demagogie jako obvykle.

Omezení zásobníků sice nezastaví teroristy, ale omezí počet nábojů v případě jako byl střelec v Uherském brodě. Pochybuji, že takový člověk by sháněl 3 D tiskárnu schopnou vytisknout zásobník-fakt nejsou na každém rohu.

Mimochodem měl jste v tom letadle zásobník ve zbrani a nabitý?

Jinak je to totiž pravdu jen kousek plastu. a jak byste to řešil? důkladným prošacováním, a osobní prohlídkou zavazadel místo scanování s detekcí kovů?

0 23
možnosti
Foto

Milý pane Polický, demagogii užíváte Vy. Velikost zásobníku nemělo vliv na to, co se stalo v Uherském Brodě. Pokud je mi známe z médií, dotyčný člověk nepoužíval dlouhou zbraň pro třicet a více nábojů. Jinak byste si měl zjistit, že náboje můžete koupit i bez zbrojního průkazu ;-D;-D;-D

8 1
možnosti
Foto

Ano, 3D tisk jde neskutečně dopředu. Zatím je to stále drahé, ale umí to tak neskutečné věci, že to za chvíli bude min. v každé firmě, když ne domácnosti. - viz tohle video o 17 nejzajímavějších věcech, co už teď dokázali vytisknout: zdravotnické pomůcky, oblečení, orgány (příklad 3D ucha, kdy pak slyšíš lípnež, ehm, člověk), celé auto, jídlo (počítají s využitím pro cesty do vesmíru) nebo i dva paneláky!

https://www.youtube.com/watch?v=FSu19nz7NlE

... co je proti tomu zásobník? :D

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS