Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Mohl by mi někdo vysvětlit jednu věc? PROČ jsou neustále feminismus, gender a další věci vnímány jako "útok na rodinu"? Viz ten obrázek.

Já to nechápu, upřímně ne.

NIKDO NIKDE NA SVĚTĚ vám nebrání jít a založit rodinu.

Ale všichni, kdo mohou zakládat rodiny, držkujou na feministky, že boří tradiční role ve společnosti... držkujou na single lidi, že jsou sobci a kariéristi... na bezdětné ženy, že jsou to dekadentní blbky a zrůdy... a na lesby a gaye, kteří nechtějí nic jiného, než si v klidu žít, a dost určitě je jim vaše heterosexuální rodina naprosto ukradená.

A teď se zamyslete: odkud ty útoky jdou a na koho. Na rodinu???

Nemám ten dojem.

100% útoků, které jsem zažila, nemělo nic společného s ostouzením maminky, tatínka a dětí... ale naopak maminka či tatínek, kterým nikdo do života nekecá, si nutně musel kopnout do lesby, gaye nebo bezdětné baby, mimochodem bez jediné špetky empatie a snahy porozumět.

Třeba tomu, že i lesby můžou mít mateřský instinkt. Nebo tomu, že některé ženy ho naopak nemají vůbec, a ne, fakt si nemyslím, že si za to zaslouží titul "zrůda", stejně jako si ho nezaslouží člověk s lupénkou. Nebo jakým peklem prochází transgender člověk, který si prý "jen tak z rozmaru" nechá uříznout penis a varlata a přijde o půlku rodiny, ne-li o celou...

Neříkám, že genderový fanatismus není šílenství. Ale tak co, má smysl se kvůli tomu hádat na internetu? Není lepší se těm lidem v reálu smát a posílat je někam...?

Jen tu chci říct, že ta nejvíc hystericky reagující skupina obyvatel na něj taky v reálu přesně ukazuje, že bohužel, podobná výchova k toleranci a pochopení je tu ještě pořád moc a moc potřeba. Neboli, možná až matky přestanou plivat na všechny "kariéristky" a ostouzet každou, která šla na potrat, tak pak možná ani ty feministky nebudou muset tolik řvát, že do jejich životních rozhodnutí nikomu nic není... Asi tak.

Hezký den všem. :)

0 1
možnosti
IV

Nebrání - zatím.

0 0
možnosti
AK

Taky by to mohla být Bobana s bobkama.

2 0
možnosti
Foto

Profesor Max Kašparů, coby kněz a pedagog, ale i uznávaný psychiatr, v minulých dnech v jednom z rozhovorů řekl: „Nepoužívám nadmíru pojem tradice, spíše se kloním ke slovu přirozenost. Gender ideologie není ani tradiční, ani přirozená, a proto je nová a přitahuje buď různé podivíny, kteří si zvyšují pokleslé sebevědomí jejím hlásáním, nebo placené organizace, které mají snahu rozbít to, co bylo vyzkoušené a užitečné po celá tisíciletí. Nápad, aby se místo pojmu těhotná žena používal termín těhotný člověk, protože se mezi těhotnými ženami může vyskytnout transsexuál, kterého by se to mohlo dotknout, nebo propagovat společné WC pro muže i ženy či nejmenovat rodiče jako otce a matku, ale jako rodiče číslo 1 a rodiče číslo 2, to je skutečně nové, neotřelé, interesantní, hodné pozornosti a pro ony hlasatele nových pravd jako stvořené. Že se to může dotknout rodičů nebo někoho, kdo společné WC nevyznává, to už naše svobodomyslné, sjednocené Evropany nezajímá. Každá doba měla svoje méně či více nebezpečné podivíny. Jedni hlásali svobodu v nahotě, druzí v blížícím se konci světa, jiní v čistotě rasy nebo beztřídní společnosti. Dnešní doba produkuje pošuky hlásající gender.“

6 0
možnosti
JZ

J90a78n 76Z71e36m93a47n40e25k

14. 2. 2017 12:05

Souhlasím a žasnu že někdo dokáže takhle vtipně popsat,zcestné bláboly ,,genderovců".Mě se vaří krev a napadají mě jen slova která by tady určitě neprošla,ale která jediná vystihují úroveň rádoby odborníků na uměle vytvořenou genderovou problematiku !! Takže slušně: ZMIZTE DO PUDELE,VYMAŠTĚNÉ PALICE.

2 0
možnosti
OK

O98t95a 39K46i66n37c

13. 2. 2017 19:02

Genderovou nevyváženost odstranil ve svých pohádkách už třeba Josef Lada. Pamatuji se, že v jedné pohádce zachraňovala Honzu princezna Máňa. Vnuk se při této pohádce mohl utlouci smíchy.:-) Fakt ale nevím, co by dělal Sněhurák se sedmi trpaslicemi, to by bylo asi mládeži nepřístupné. Tak buďme rádi, že staré pohádky jsou takové, jaké jsou.

4 0
možnosti
MP

vono stačí jen číst, jak genderyně (dskloňuj dle vzoru "vědkyně") předělali třeba takovou Červenou Karkulku. Nebo "šípková růženka" na modrení genderistický způsob.. http://prasek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=412152

0 0
možnosti

Jako řešení rovnoprávnosti mezi muži a ženami vidím jedinou možnost:

1. objev umělé dělohy, aby ženy nemusely být těhotné.

2. zřízení dětských domovů, kam by zralý plod vyjmutý z dělohy byl předán, odborníky co nejlépe vychován a po dosažení dospělosti mohl být předán rodičům - tím by odpadly starosti žen s nemocnými a zlobivými dětmi.

Ostatně mám dojem, že na bodu 2 se usilovně pracuje, jen bod 1 poněkud vázne.

5 0
možnosti
Foto

A pak si lidstvo může samo napsat poslední nápis na hrob - ano, byli jsme zdegenerovaní 8-o

4 0
možnosti
PM

No taková genderově vyvážená pohádka je třeba film Zloba. Tam jsou všichni muži buď zrádní záporáci nebo nebo neschopní slaboši.

2 0
možnosti
Foto

Ano, možná takto by je někdo chtěl...:-/

0 0
možnosti
SB

Ta pohádka má více závad: Není tam ani jeden Rom nebo Afroameričan, není tam ani jeden homosexuál, nikdo neprošel změnou pohlaví.

15 0
možnosti
Foto

To bude asi další stádium ;-D8-o

0 0
možnosti
Foto

R^Pěkné, také vůbec nechápu, jak takové s prominutím blbiny může někdo řešit (myslím pohádkové postavy, průkazy cyklisty atd.) S Bobanou a Bobkanou jste mě rozesmál, to je fakt vtipnéR^ ;-D;-D;-D.

9 0
možnosti
Foto

Tak to mám radost. To byl asi můj hlavní cíl. Trochu to odlehčit ;-D;-)

1 0
možnosti
MS

Ten obrázek vydá za milion slov, vystihuje naprosto přesně celou genderovou "problematiku" současnosti.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS