Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co jste to zase hlasovali v tom europarlamentu, pane Zdechovský? Cituji:

EU není schopna sdělovat a řádně prezentovat evropskému veřejnému mínění zásluhy EU“ a „naléhavě žádá Radu, Komisi a členské státy, aby vyplnily tuto mezeru a zviditelnily vnější činnost EU a dodaly jí váhu.“

Zdroj: http://machpetrmach.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=577894

0 0
možnosti
Foto

Pane Šimone, opravdu to mám komentovat? ;-)

1 0
možnosti
MO

je potřeba brát tyto případy jako memento. I v ČR je dost pojašených neomarxistů, pro které je norský systém inspirací a rádi by zde tyto zrůdnosti zavedli.

7 0
možnosti
Foto

Souhlasím. Bohužel můžeme vidět, že řada z nich dokonce České republice i vládne :-(

1 0
možnosti
Foto

Vyrůstá nová generace dětí, které byly tvrdě indoktrinováni státem ve státních mateřských školkách, ve státních základních školách a na středních školách a učilištích. Těmto dětem nebude tak těžké odebírat jejich děti, protože si budou myslet, že stát je v právu a chce pro jejich děti to nejlepší.

1 0
možnosti
Foto

Ano, generace, o které se říká "ztracená". Generace, které je vnucováno, že rodina je překonaný nesmysl. Ale není. Bez rodiny vznikne ve společnosti chaos.

1 0
možnosti
Foto

Ta rodina má naštěstí tak schopného právníka, že pevně věřím, že policii přesvědčí a oni to trestní stíhání stáhnou. Nicméně to nemění nic na tom, že ten paragraf 261 je fakt prasárna. Na základě toho i akutně odebrali 3 kluky Sabrině D., jezdila s dětmi často za bývalým manželem do Tunisu. Viz http://fialovajitka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=549601

3 0
možnosti
MP

Dokud nebudou děti plnoleté, nevracela bych se, ani kdybych měla v Polsku dělat nejpodřadnější práce.

13 0
možnosti
Foto

Souhlasím, já také ne. Pořád všechny přesvědčuji, aby to nedělali.

2 0
možnosti

Nepředpokládám, že by Poláci byli ochotni někoho zatknout z podobného důvodu. Poláci měli s tímto sami velké problémy a mám dojem, že je prostě nedokážou najít i kdyby chtěli. Prostě je neuvidí.

11 0
možnosti
Foto

Ano, zatím je to tak, jak píšete.

0 0
možnosti
MP

Neporazila nic. Boékut barenvernet pracovnicve nebudou za falšování záznamů a za týrání dětí SEDĚT a dokut nebude bv nucen platit tzučné odškodné nejlépe z platů zaměstnanců, nebvyhráli nic.

16 0
možnosti
IC

Je to neuvěřitelné, čeho jsou někteří "lidé" schopni pro peníze a za peníze. Fuj, fuj.

10 0
možnosti
Foto

To ještě není vše. Další informace o případu budeme postupně doplňovat v dalších článcích. A to budete teprve koukat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.