Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J25a50n 11R60á72ž

3. 10. 2016 14:03

Neměli bychom zapomenout, kdo byl největším zastáncem odtržení Kosova od Srbska: Schwarzenberg, Havel, Albrightová.

5 0
možnosti
Foto

A myslíte, že to má vliv i na současnou situaci?

0 0
možnosti

P13a32v94e50l 73D93u87d48r

3. 10. 2016 10:55

Skvělé a výstižné, ale co byste řekl na tento názor na přijímání uprchlíků:

Museli by se zříci islámu a to nejen za sebe, ale i za své děti a vnoučata. Protože my nejsme schopni určit, kdo je umírněný a navíc, z umírněného se snadno stane radikální, když se na trhu práce neuplatní a bude se cítit diskriminován. A nesměl by se stýkat s muslimy, protože kdo odstoupí od slámu, tomu hrozí smrt, že. A když by to nedodržoval, byl by vyhoštěn.

1 0
možnosti
Foto

Díky moc za zastavení se. Osobně jsem dělal diplomku na rekatolizaci. A nevěřím, že se někdo zřekne své víry. Ba naopak. ;-)

0 0
možnosti

EU pilne pracuje na planech prijeti celeho zbytku Balkanu (Albanie, Kosovo, Bosna a Srbsko) do Unie. Rovnez bezvizovy styk s Tureckem. To k vesele mysli neprida.

3 0
možnosti
Foto

Bezvízový styk s jakýmkoliv státem je možné až po splnění řady podmínek. Jinak přijetí a nepřijetí států do EU je otázka dlouhých diskusí. Například pokrok Albánie za poslední tři roky v oblasti reforem je velmi veliký.

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.