Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane blogere, ono je to tak, že podobné informace se nehodí do oficiálního mainstreamového proudu. Takže pevné nervy. Zcela určitě Vás nějaký multikulti aktivista zepsuje ;-). Karma a R^

0 0
možnosti
SK

Je potřeba je do EU nepustit.

Potom nebude potřeba řešit jak se jim tady žije a plakat nad tím ,že je islám staví do role pololidí a tudíž si je použije kdo chce.

Takže pane Europoslanče - řešte to podstatné a to je uzavření hranic !!

7 0
možnosti
Foto

letos v březnu OSN přijala resoluci ohledně zneužívání žen a dětí členy mírových misíí!!!

nedělejme si proto iluzi, že zvěrstva páchají jen převaděči, imigranti a zlí živlové...

ženy a děti jsou a vůbec ti nejslabší jsou vždy prvními oběťmi, evropské bordely, pražské nevyjímaje jsou plné Polek, Rumunek, černošek a chodí tam takzvaně slušní taťkové od rodin...nedávno byli odsouzeni čeští podnikatelé za obchod s bílým masem, z Nikaragui k nám vozili chudé dívky-některým zde diskutujícím lze proto jen doporučit - čtěte víc zprávy a budete vidět svět v reálných souvislostech

4 0
možnosti
Foto

Ironií osudu bylo, že úředníka OSN A. Kompasse, který nahlásil sexuální zneužívání dětí francouzským úřadům mírovými misemi OSN ve Střední Africe, suspendovali a pak sám odešel znechucen OSN. Suspendoval jej nadřízený Zeid Hussein, vysoký komisař pro lidská práva, protože Kompass proušil směrnice OSN. Zeid Hussein je znám nedávnou kritikou populistických xenofobů Zemana, Wilderse, Trumpa, Hoffera. Zeid v případu zneužívání dětí nemůže za vše, jednal dle procedur OSN, byl to hodně zamotaný případ. Ale představa, že ti, kdo by měli chránit, znásilňují, podílí se na překupnictví zbraní atp. je dost děsivá. A toho, kdo to nahlásí, kvůli legislativním procedurám OSN vyhodí.

0 0
možnosti
AP

Zatímco jeho strana patří k těm vítacím, pan poslanec sbírá body na blogu. Přečtěte si názory jeho asistentky - hnus.

5 1
možnosti
JR

A kde s těmi názory Zdechovského asistentky lze seznámit?

1 0
možnosti
RM

Nelžete nám, přichází většinou vzdělaní a chytří lidé, kteří výrazně obohatí evropskou kulturu. V předních řadách čekatelů o azyl přece stojí doktoři, zkušení IT pracovníci, vědci, inženýři.

Nechápu, jak můžete napsat, že 6 z 10 umí sotva číst?!?!?! Už jste snad viděl doktora či inženýra co neumí číst!?!?!

5 2
možnosti
NM

;-D...zde na blogu se to vyřeší ? a co Brusel ?????

1 0
možnosti
DK

Cela vec ma nekolik moznosti pohledu. To, co popisujete, mi v necem sedi v necem ne. Pokud si nejaka zena vydelava prostituci, aby nashromazdila 5000 EUR, je to jeji vec. Ale nejak si nedovedu predstavit, ze ma nejaka v kapsicce v takovem prostredi treba 1000 EUR a dalsi tisice po petieurovkach setri, aby je pak predala paserakum. Myslim si, ze tito lide by vubec do Evropy jit nemeli. Kazdopadne na znasilnovani neco bude. Jen si rikam...migranti z Afriky a Blizkeho vychodu jsou casto prirovnavani k Zidum. To je takova oblibena berlicka pseudohumanistu, ze kdo m abyt jako zlej, je nacek nebo dokonce Hitler a kdo ma hrat roli obeti, tak je jakoby Zid...nicmene polozme si otazku, zda by se tak ve stejne situaci chovali Zide. Nedelam si o nich zadne naivni iluze, "obchodnici" v tom dobrem i spatnem slova smyslu...Ale opravdu by se Zide chovali takto jako zvirata? Nejspise ne...a to je duvod, proc tito lide do Evropy nepatri.

4 0
možnosti
TH

POkud nekdo nuti zenu k prostituci , je to jeji vec? 8-o

0 0
možnosti
PK

Řešení je prosté: Snížit "standard" uprchlíka a to zejména toho neoprávněného na úroveň "záchovné " dávky po dobu, kdy bude umístěn v zemích EU (než skončí válka v jeho zemi). Ubytování v táboře, příděl tří jídel denně (bez diskuze, zda je to "nábožensky" košer, ale z přebytků zemědělství zemí Unie, případě z USA - z tzv. stabilizačních fondů - když je přebytek prasat, bude vepřo, když obilí, tak buodu placky atd. v odpovídající kalorické hodnotě), hadry z sekáče, základní zdravotní péče (odvšivení, základní očkování, léčba). ŽÁDNÉ PENÍZE CASH, jedině pokud takový člověk půjde na úřady přidělenou práci (vzhledem k minimální kvalifikaci u většiny z nich to je tak koště a lopata a úklid chodníku). Orgány EU si budou vybírat pouze selektivně toho, komu udělí právo k pobytu (těch pár vysoce kvalifikovaných lidí, které lze využít). Po skončení války odeslat ostatní zpět s tím, že jim samozřejmě můžeme radou, organizačně a případně i finančně pomoci v obnově jejich země.

Chce to samozřejmě patřičnou propagandu, aby věděli, že Evropa není bonanza, ale po většinu z nich pouze a jen sběrný tábor, kde se dá přežít v klidu (nepadají jim na hlavu bomby a nestřílí se tam, když už jde o válečné uprchlíky), ale nikoliv zbohatnout. A že ten, kdo chce zůstat, musí něco umět a něco hostitelské zemi nabídnout a přinést, ne jen být parazitem.

Je to prosté a určitě by to fungovalo. Peníze na tzv. integraci dát spíš na stavbu táborů a vyzbrojení a vycvičení několika divizí mezinárodní pohraniční stráže, která hermeticky utěsní vnější hranice EU a bude střežit sběrné tábory, aby se nám ti borci nekontrolovaně nerozběhli.

8 1
možnosti
ZB

Pan Zdechovský hraje dvojí hru. Zatímco láká potenciální voliče na drsnou kritiku migrace, jeho strana KDU naopak zastává zcela pro-migrační a prounijní názory. Někdo musí hrát roli černé ovce, aby KDU nevypadala tupě sluníčkově jako TOP. Řekl bych, typická černopr.... křivost.

12 0
možnosti
RM

Tak tam to bylo vždycky dle větru, ne? Však u této strany to je koloritem.

3 0
možnosti
JN

No tak tomu radeji nasilniku se da udelat snadno pritrz: Vsechny nelegalni imigranty co nejdrive pri vstupu na pudu EU vykastrovat (nebo budou mit volbu okamzite odejit pryc).

1. Zastavi se tim znasilnovani

2. Nedojde k premnozeni parazitu a tim smrti hostitelkeho socialniho systemu

3. Muzska cast imigrantu se celkove zklidni a nebudou tak smrdet (viz kocouri a byci)

4. Az se to dozvi v jejich domovinach, tak brutalne poklesne pocet imigrantu do EU.

5. Epropani budou spokojenejsi a zavladne zase raj v EU, do doby, nez praknou dluhove bubliny, EU banky apod.

8 1
možnosti
TM

poměrně drastické opatření....úplně by stačilo, aby platné zákony byly vyžadovány po všech, kteří v daném území žijí.......vlezeš na kamión = deportace na tvoje náklady ,a je jedno, jestli to je v Calais, nebo v Přerově.....naši zákonodárci by měli přestat chrlit jeden zákon za druhým a vyžadovat plnění zákonů a na to směřovat svoji energii...a ne se patlat okolo vepřína....všechno je o penězích - něco zničíš, plať! je tu kvůli tobě 150 policistů = plať!....oni by si to rozmysleli.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.