Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

co když je zavírala v domě svých rodičů?

0 0
možnosti
Foto

Jela s nimi z Norska do Česka aby je šoupla do sklepa?

0 0
možnosti

Mám pro vás naprosto šokující zprávu: co když je zavírala do sklepa jejích rodičů na prázdninách v Česku?

0 0
možnosti

P41e59t19r 26H70á50l23a

25. 7. 2016 0:53

Skončil jsem číst u věty "A i když rozhodnutí norského soudu jako demokrat respektuji, rozhodně s ním nemohu souhlasit."

V momentě, kdy se inspirací soudního systému nějaké země stane Kafkův proces, v situaci, kdy soudce zcela ignoruje realitu a nestydatě si vymýšlí zcela zjevné nesmysly, tak takovou instituci nelze respektovat. Takovou instituci je třeba zatknout a postavit před spravedlnost. V případě, že je takovou institucí justice sama, bohužel nezbývá než vzít spravedlnost do vlastních rukou.

Často se říká že brát spravedlnost do vlastních rukou je špatné. Jenže tato mince má dvě strany. Na jednu stranu lidi mají respektovat justici, na druhou stranu se ale ta justice musí chovat tak aby se její rozhodnutí respektovat vůbec dala. Jestliže se ale justice chová tak, že se její rozhodnutí respektovat prostě nedají, tak lidé jednoduše nemají jinou alternativu než vzít spravedlnost do vlastních rukou.

A to dokonce legálně, neboť kdysi zákonodárci chápali že byrokracie není neomylná a stále tak přetrvává princip krajní nouze.

Jestliže respektování justice = nespravedlnost, pak dle paragrafu o krajní nouzi je nejen legitimní, ale přímo legální vzít spravedlnost do vlastních rukou a nespravedlivou justici ignorovat.

1 1
možnosti
Foto

J59o54z91e15f 88B81a76j54o91r

24. 7. 2016 17:14

Mne tento pripad pripomina jednu anekdotu: Pan farar na hodine nabozenstvi povida detem, ze pan Buh je vsude. Pepicek se prihlasi a pta se pana farare.

Pan Buh je take na skolnim dvore? Samozrejme je tam take - Je pan Buh i v nasi tride, pta se Pepicek - ano je - Prosim, pan Buh je take v nasem sklepe doma? - Vzdyt ti rikam, ze pan Buh je i ve vasem sklepe doma - Pane farari, jak muze byt pan Buh v nasem sklepe, kdyz mi zadny sklep nemame.

1 0
možnosti

Jeste minuly rok jsem vas mela za inteligentniho cloveka, ale po precteni vasich clanku musim zmenit nazor. K tomu take prispela vase videa z EU parlamentu, ktere vyrabite jako na bezicim pasu a nekolik vystoupeni v EU parlamentu a na ruznych akcich, kde se sam znemoznujete nejen svym verbalnim projevem, ale taktez neznalosti anglickeho jazyka.

Vas populisticky postoj a prevraceni faktu nejen v rozsudku, ale i v dalsich vasich vyrocich uz je jen volani po senzacich a zviditelneni vaseho jmena.

Podle mylnych vyroku P. Hasenkopfa :"Rozsudek norského soudu má k dispozici pouze Eva Michalakova, Dora Boková, Jitka Chalánková a já. Nebudeme zveřejňovat více, než jsme již zveřejnili."( https://www.facebook.com/pavel.hasenkopf.5/posts/1179017398816916 ) jste vlastne rozsudek ani cist nemohl a tudiz vase zavery jsou zcela zcestne a bez podkladu. Pokud vychazite pouze z clanku v LN, tak vezte, ze ani tam rozsudek nebyl shrnut zcela adekvatne. Kazdopadne medializace jako takova nevedla k odebrani rodicovskych prav, ale jeji DOPADY na psychiku chlapcu. Vy to moc dobre vite, ale porad budete podsouvat senzacechtive zavery, ktere nemaji s realitou v podstate zadny zaklad. Jste jednim z tech, kteri dopomohli Eve Michalakove ke zbaveni rodicovskych prav, muzete si podat ruku s Chalankovou, Jiraskovou, Svobodovou, Fialovou (ostatne s tou si ruce vzajemne uz myjete), Hasenkopfem a celym slavnym peticnim vyborem, ktery stoji za vetsinou medializace a traumatizovanim dvou chlapcu :( Gratuluji!

9 10
možnosti

Jaképak traumatizování chlapců, když většina podporovatelů Barnevernetu tvrdí, že chlapci česky neumí a snad ani nikdy pořádně neuměli?8-o

4 1
možnosti

Stoji tam, ze stali venku za dvermi a cekali az se rodice vevnitr dobiji. Nic o tom, ze to bylo vecer. Skoda jen dalsich informaci, ktere byly medializovany. Zbytecne. Jestli po sobe hazeli necim, nebo se kluci schovavali nekam ci nekam byli zavirani - tohle nechteji ti hosi cist verejne. Nekde to vypovedeli. Tam to melo zustat. Ublizujete jim medializaci. Jestli to byly talire nebo zidle cim se hazelo.. jestli se schovavali pod postel nebo pod stul.. jestli slo o sklep nebo kulnu - je to jedno. Jen to ukazuje jak uzasne zazemi pro deti to bylo. Zato vy jste jim opet nasadil na internet dalsi material pro kybersikanu. Gratuluji. Stoji vam tech par bodiku u skupiny fans za to? Ublizit detem.. presne za tohle prosili - at uz to nikdo nemedializuje. At uz jim date pokoj.

12 7
možnosti
Foto

Právě ta nesmyslnost tohoto tvrzení spočívá v tom, že nikdy nikdo děti neviděl venku se dobývat na rodiče. Možná by chtělo se do místa, kde Michalákovi bydleli, vydat a pohlídnout si ho a promluvit se sousedy. Pak se tu totiž plácají a často opakují naprosté nesmysly ;-)

5 3
možnosti
Foto

Pan Zdechovsky asi uz spi tak odpovim ja. Myslim si ze vas dotaz je zbytecnou provokaci. Nekolikrat uz bylo receno ze prvotni odebrani neni nejvetsi problem. Nasledne akce Barnevernetu,pote co policie nepotvrdila zadnou nezakonnost je problemem. V tom okamziku mely byt deti okamzite vraceny matce. Namisto toho zacal Barnevernet lhat a hledat zastupne duvody.

17 2
možnosti

Diky za vasi odpoved, ale ptam se pana europoslance.

4 0
možnosti

Pane europoslance a vy jste opravdu seznamen se vsemi detaily a okolnostmi pripadu? Tzn, ze jste cetl puvodni rozhodnuti, na zaklade ktereho byly Fylkesnemndou deti odebrany?

6 6
možnosti

Tyto okolnosti ať laskavě dokáže ten, kdo děti odebral

3 1
možnosti
Foto

J16a95n83a 35M95a30j61o64v65á

21. 7. 2016 21:21

Jakoby to u nás bylo jiné....

0 0
možnosti
Foto

Ale to já Jano neříkám. Myslím, že Vy jste stálá návštěvnice mých blogů a znáte i mé názory na ČR ;-)

0 1
možnosti

Ale nebyl. Ještě jednou opakuji: rozsudek má 29 stran.

3 1
možnosti
Foto

To je celkem jedno ze to opakujete znovu. Odpurci pani Michalakove ten rozsudek zverejnili cely. Vse tedy rozsudek a cele zduvodneni. Bohuzel pro ne jen tim dokazali ze ten soud jednal v rozporu se zajmy deti a take v rozporu s norskymi zakony.

7 2
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.