Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co od takového pokrytce a lháře čekat???

Tím myslím Farage,nikoliv autora blogu....

0 0
možnosti

Zlý komik Nigel Farage, který 20 let jen házel písek do soukolí naší lidově demokratické unii. Třikrát fuj!

1 0
možnosti

J34a16r18a 16R90a37n79k

5. 7. 2016 20:53

Kolik z Vas, kteri se zde k blogu vyjadrujete skutecne na BBC koukalo a vybuceni Farage sledovalo? Zda se, ze se spolehate pouze na ceske zpravy, moc slvna ta jeho posledni navsteva v EU nebyla:-/

0 1
možnosti

Mám dojem, že na omylu je pan Zdechovský. Nejenom co se týče výroku N. Farageho o tom, že málokdo z poslanců EP poznal co je opravdová práce, pana Zdechovského nevyjímaje. Ale mýlí se i v dalších věcech, co se týče UK. Osborne plánuje snížit firmám daně, britské akcie po Brexitu začaly růst a opravdu to nevypadá na to, že by Skotové chtěli zůstat v EU, to je jenom zbožné přání eurohujerů a rétorika skotských nacionalistů požadujících samostatnost. Británie má ty nejlepší možnosti využít svých historických vazeb v Commonwealthu a tedy spolupracovat se zeměmi které na rozdíl od EU nestagnují. Ostatně obchod mezi Británií a zeměmi mimo EU je větší, než mezi Británií a EU a navíc roste. A rád bych viděl tu zemi a firmu, která s radostí opustí britský trh, tedy nebude mít zájem, aby vzájemné obchodní vazby zůstaly zachovány. A jenom taková malá úvaha k odlehčení. Po opuštění Británie a přijetí balkánských zemí se EU posune na východ a přitom nás všichni straší tím, jak Budeme směřovat na východ v případě opuštění EU.

7 0
možnosti

J28a29r42a 10R87a71n60k

5. 7. 2016 20:55

Osborne slibuje tak, jako kazdy jiny a Vy se tesite8-o, ano o tom uz se v EU take mluvilo, ze Brexit Evropu balkanizuje.

0 1
možnosti
Foto

Úplně nejlepší by bylo, kdyby se tak chovali všichni, kdyby všichni evropští politici byli líní a nedělali vůbec nic a ti čeští jakbysmet. To by se nám ulevilo, přestali by chrlit nesmyslné nebo protichůdné názory, opatření, zákony, to by bylo na světě blaze, ale oni ne, pořád vymýšlejí a prosazují nesmysly a když nesmysly nefungují, tak přijdou s další náloží nesmyslů a opatření a novela stíhá novelu a pořád to nefunguje, tak přitvrdí, kéž by byli všichni líní a nedělali vůbec nic. Něco jako Ocelové město, chvíli bychom nevěděli, co dál, protože by přestaly přicházet příkazy a pak bychom si zvykli a spokojeně žili své životy dál.

2 0
možnosti

Ale většina legislativy stále pochází z národního parlamentu a mnohé excesy svalované na hlavu EP jsou jen dílem neumětelství a křupanství těch našich ZDATNÝCH A SKVĚLÝCH PROTOŽE NÁRODNÍCH politiků.

Skoro neváhám tvrdít že západní poslanci mají na rozdíl od našich otlemených hlav téměř vždy navrch a pokud hlasují tak většinou z přesvědčení,byť mnohdy zcela mylného (to je totiž to odtržení od reality),zatímco česká hlava pomazaná většinou hlasuje podle toho kolim kdo zaplatí-ale může být že to je je můj pocit.

Navíc z pohledu dnešní potické scény mě začíná být zcela jedno jestli se rozhoduje v Bruseli nebo v Pra..deli,ovlivním totiž oboje naprosto stejně,současné politické strany v rámci čr jsou zcela mimo mísu taktéž,nedodržují žádné body svých volebníchj programů a v rámci koaličních slepenců jednají zcela napříč politickým spektrem,středová politika se vyčerpává,stírají se rozdíly mezi levicí a pravicí a tím roste v populaci inklinace k extrémům a snaze najít mesíáše-áno pán Babiš jím kupodivu také není...

0 0
možnosti

Jak je videt, diskuse se rozvinula presne ta, jak to reziser RT naplanoval. tak dobrou noc a pevnou nadeji,

1 1
možnosti

... a taková Hanka Zagorová. Je to milá holka. Ale ona vám už 2 roky po sobě bere 600 tisíc

8 0
možnosti

J38a77r91a 71R87a88n64k

5. 7. 2016 20:57

Prihlaste se do Hledame talenty a treba dokazete to same a nebudete muset plakat nad tim, co kdo vydela.

0 0
možnosti
Foto

Z postu premiéra? No to je vlastně náčelník lupičů. Tak to je opravdu dobrá průprava pro nadnárodní mafii. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Být Nigel Farage Nor, tak je to asi brácha Lucifera.

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.