Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

... řekl bych, že vycházíte z mylných předpokladů - podle mého je brexit důsledkem vzrůstající neobliby socialisticko-lidovecké internacionály, která už dlouho vládne EU - a vládne jí tak blbě, že už se zajídá lidem nejen v Británii, jak svědčí výsledky voleb v širém okolí... měl byste se podívat do minulosti, jak dopadali ti, co neuměli správně pojmenovat příčiny - jako kůly v plotě...

1 0
možnosti
Foto

Pro odpůrce Brexitu je nejhorší pád Camerona.

Cameron je v celé EU největší rusofobní jestřáb, který podporuje obkličování Ruska jednotkami NATO a je pro co největší konfrontaci s Ruskem ve všech oblastech.

Nyní už se ozývají ve Velké Británii politikové, kteří místo konfrontace jsou pro dialog s Ruskem.

Takže, největší průšvih je to pro americké jestřáby, kteří vyvolali válku na Ukrajině a chtěli Rusko zavléct do války s evropskými zeměmi, aby se mohla točit kola zisků amerických zbrojařů.

Pokud EU ztratí největšího jestřába a začne s Ruskem skutečně jednat, je to krach americké politiky o konfrontaci zemí EU s Ruskem. A nějaký skotský politik již vypakoval Keryho, ať se neplete do jejich záležitostí.

Osobně nevidím žádný velký problém vystoupení VB z EU, vždyť po hospodářské stránce může všechno pokračovat nadále. Jen ti rusofoní jestřábové a americké zbrojařské firmy zřejmě dostanou přes prsty.

0 0
možnosti
Foto

Já se žádných postů nedržím a Brexit vítám jako významný impuls ke změně. Jen moc nevěřím tomu, že k ní bude v byrokratické EU dostatek vůle.

3 0
možnosti

Má také Švýcarsko otevřená vrata pro všechny potenciální pracovníky z východní Evropy?

2 0
možnosti
Foto

Zde je vidět, že se žádnému politikovi nedá věřit. Všichni, tedy i vy, sledujete především své zájmy. Nakonec vaše zájmy mohou být částí zájmu i vašich voličů, ale pokud by to tak nebylo, stejně nakonec každý politik upřednostní vždy své zájmy před zájmy lidí které zastupuje. Už jen z toho důvodu, že je nikdy nemůže znát. Držím vám palce při oblbování hloupých ovcí. Nic jiného si totiž nezaslouží. ;-D

2 0
možnosti
Foto

Lidicci a lidickove,

proc tak blbnete a hadate se tu o brexitu. K zadnemu brexitu nejspis nedojde. V zari bude mit UK noveho premiera. Mezitim emoce vychladnou. V rijnu navrhne EU UKum dalsi vyjimky. V listopadu je Spojene kralovstvi prijme. A pojedeme dal.

Znami remcalove se budou cilit. Na blog.idnes.cz vyjde 350 pohorsenych blogu a 128 schvalujicich. Mezitim v USA odvoli noveho prezidenta, ktery pochvali, ze v Evrope zvitezil rozum.

Euroskeptici spokojeni nebudou. Mozna v nekterych zemich vyhraji volby a budou se snazit EU bud zrozumet nebo z ni vystoupit.

Pokud EU bude vedena, tak jako nyni, tak se behem nekolika let jiste rozpadne.

0 1
možnosti

A byvaly president Klaus vyzve vsechny k rozumu a napise novou knihu.;-D

1 1
možnosti

Jediný ekonomický argument je, že libra a akcie se náhle propadly? Možná vás pane poslanče překvapí, že v ekonomice se rozlišuje krátké a dlouhé období a že tato období bývají velmi často opačná.

0 0
možnosti
Foto

Ne, například zastavení některých projektů a výběry a převody peněz z britských bank...nestabilita a nervozita je největší nepřítel obchodování.

0 1
možnosti
Foto

Koukám že strašení neskončilo... To že k nám teď možná jde víc peněz než od nás je zavádějící - zaprvé se to jednou bude muset vyrovnat a otočit (zadarmo nás nikdo živit nebude), zadruhé většina těch peněz se utratí za zbytečné a předražené projekty, nehledě na skutečnost, že dotace naprosto pokřivily normální fungování trhu...

5 1
možnosti

To neni straseni. Ale realita.

2 0
možnosti

P21e23t48r 93D47o61b40r69ý

29. 6. 2016 17:14

Když se začne člověku rozplývat vidina doživotní stotisícové měsíční renty, tak je pochopitelné, že třeba napíše i takovouhle ubohost. Rozpadu toho Eurosajůzu už ničím nezabráníte. Rozpadne se to naprasto stejně jako se rozpadl celý socialistický blok. Jenom se budete snažit to co nejvíce oddálit s vidinou vašich naprosto nehorázných platů, náhrad a rent. Tyhle peníze nejsou nic jiného nežli zlegalizované zkorumpování euroúředníků. Každý může posoudit zde.

.

https://www.facebook.com/766641330083599/photos/a.766874563393609.1073741830.766641330083599/1023222837758779/?type=3&pnref=story

4 0
možnosti
Foto

Opravdu? Myslíte si, že jsem tak hloupý, že bych někdy spoléhal na stát? ;-D;-D;-D8-o

0 0
možnosti

Urcite cele to divadlo kolem Brexitu stalo za to. I kdyby mel tento krok prinest GB pouze zkazu a zmar, jak prepovidaji ekonomove , kteri vyresili recky bankrot nazakonnym tistenim nekrytych papiru zvanych Euro. Stalo to za to, jak se krasne odhalili medialni lhari, manipulatori, rudo-zeleni aktiviste a cela banda bruselskych podvodniku, tech pravych xenofobu a rozsevacu nenavisti.. Stoji za to se divat na svrastele obliceje Junckera, Merkelove , Schulze, Timmermanse a cele te skvadry nazehlenych narcisu, pohrdajicich obycejnym, pro ne nevzdelanym a hloupym anglickym volicem.

4 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.