Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já zcela souhlasím s Vaším názorem. Já se dívám na zprávy na Primě. Mám ověřeno, že jsou zcela přesní a o pravdivost není sporu. Šokující je, kvalita práce České televize. Nejen nepravdy či mlčení o některých skutečnostech (co je horší?) ale obrovské snížení technické kvality jejich vysílání (titulky u nesprávných osob, chyby režie, zmatek kdy moderátor zjevně neví co bude následovat a další...)

O jejich neobjektivnosti není pochyb. Mne by jen zajímalo co je k tomu nutí? Strach o práci, pokyny vedení, nátlak některých politických stran, podbízení se některých politiků? Mně se to zdá neuvěřitelné, vždy by měl žurnalista být hrdý na svou nezávislost a stát se tak postrachem všech. Nu takhle to na ČT nefunguje.

Mne velmi míchá to, že se naváží do Babiše, Zemana, nechávají mluvit Kalouska, Laudáta, Chovance a další esa... O nestrannosti Moravce nechci ani psát... Naštěstí přemýšlející člověk pochopí oč jde. Ten, který se nezařadí do tzv vedoucí skupiny, je bezostyšně likvidován. Jistě, všichni mají chyby. Ale po dlouhých desetiletích tady jsou lidi jiné kategorie. V žádném případě nejsem pravdoláskař.

A já věřím, že českou žumpu dokáží alespoň trochu změnit.

0 0
možnosti
PJ

Já se sice na zprávy nedívám od počátku tisíciletí a hrdě se za to biju v prsa jak gorila v pralese, ale k tomuto případu se dá dodat jen jediný:

Doba, kdy se v médiích hlásala "pravda" odsouhlasená jedinou vládnoucí stranou už tady bylo 40 let. To se k podobnejm praktikám chceme vracet i když nám tu vládne víc jak jedna strana? To chceme, aby zase papaláši schvalovali co a jak se má a nemá vysílat?

0 0
možnosti
BM

Mám dojem že asi brzy poletíte do Ameriky na základě doporučení vašeho stranického předsedy. Tam vám tyhle názory vyženou z hlavy.

Hezký den

(Nedejte se fandím)

0 0
možnosti
RZ

Berme to pozitivně . Lepší reklamu si Prima snad ani nemohla přát . :-)

2 0
možnosti
Foto

Autor se asi zbláznil. Už v titulku nabádá k odebrání licence televizi Prima. Jako by nevěděl, že vedení televize Prima je Bůh. A jak chcete bohu vzít licenci? Navíc chce setnout hlavu Obzinové? Za co? Vždyť ona jen vykonává boží vůli. ;-D

0 0
možnosti
VM

Vy asi nevíte,cj.to ironie.

0 0
možnosti
VS

A já si myslel, že hlavně musí být zprávy pravdivé, nevykonstruované, objektivní :-))); přesně jak je dělá ČT a za co si jí platí politici z našich příspěvků. ;-(;-(;-( Protože by mne zajímalo, jak se budou dělat vyvážené? Bude někdo počítat, kolik lidí pracuje a kolik nepracuje a podle poměru se budou vysílat reportáže o pracujících a nepracujících ? :-):-):-):-)

1 0
možnosti
PF

Vzdycky kdyz se ukaze nejaka podobne nesmyslna afera, tak kouknu na titulky o tyden driv, co ze za kauzu je potreba nechat vysumet...

4 0
možnosti
Foto

Odvážný článek! Vzhledem k tomu, že jste EU poslanec za KDU, tak je to nanejvýš odvážné. Příště už Vás předseda Bělobrádek asi nebude vysílat na kandidátní listinu. Něco podobného se snad stalo v Liberci s členem KDU, který nedržel linii. Už si nevzpomínám, co to bylo, ale asi také nějaký článek. Ale uže asi členem KDU není.

7 0
možnosti
PB

..... nóóó, a nyčko ešče zbejvá napráskat to tej komisi na vnitro, kerá sleduje ty alternativní média cálovaný Putinem,- ..... tady je to snad naprosto jasný, žejoV!

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. Televize Prima je soukromou televizí a může si točit reportáže jaké chce. Nařizovat jí, co smí nebo nesmí vysílat, beru jako útok na svobodu projevu. Nemusí se mně její zpravodajství líbit, ale tak se na ně nebudu dívat.

Jinak je to ovšem stejný problém, jako s některýrmi zdejšími blogery, například Jaromírem Petříkem, který by pro změnu chtěl nařizovat zdejším správcům blogů, co smí a nesmí.

19 2
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.