Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

Ty návrhy nejsou asociální, ty jsou neskutečně pitomé. Kam se hrabe na Džamilu.

4 0
možnosti
JZ

Paní ministryně opravdu navíc co navrhuje. Doufám, že jí tento nesmysl neprojde. Trefná byla v článku poznámka o Romech, takže fakt to je to vlastně z její strany asociální nápad. A navíc se vzorem v Americe nebo Švýcarsku šlápla hodně vedle. Tam se jedná o něco, co by se v našem pojetí dalo nazvat společenstvím vlastníků nebo družstvem. Prostě skupina lidí investovala peníze do společného projektu bydlení a v případě, že někdo chce svůj členský podíl prodat, tak ti druzí spoluvlastníci rozhodují o tom, komu se prodá majetkový podíl, ale nikoliv o tom, jestli si někdo může vzít nájemníka. Za článek a upozornění na problém zasloužená karma.

7 0
možnosti
SK

Neštěstí tito neomarxisté.

Za každou cenu budou lidem pomáhat dle svého nejlepšího vnitra.A oni tomu snad i věří.

Že o tuto pomoc nikdo nestojí jim nevadí. Že vyřeší něco pro promile obyvatelstva a zbytek bude trpět je nepálí.

To již tady bylo - pětiletku splníme i kdyby na chleba nebylo :-D

10 0
možnosti
LN

...o smysluplnosti návrhů paní ministrové asi není třeba nějak dlouho debatovat...u mne máte karmu...že si ani ve své pozici neberet servítky pokud skutečně narazíte na evidentní kravinu....díky...

8 0
možnosti
JT

Je tragedie, že tady rozhodují taková individua, jako je soudružka Marxová.

10 0
možnosti
JK

Autore, pokud v papíru ohledně vstupní zdr. prohlídky napsáno u stresu Č. 1 nebo 2, tak musí zaměstnavatel zajistit, aby ta hladina stresu nevystoupala na čísla 2 nebo 3, popř vyšší

0 0
možnosti
ZS

Ještě k absurditě toho prvního návrhu:

Majitel bytu nemůže jen tak odmítnout svého potenciálního nájemníka (viz případ s Romskou figurantkou), ale soused to může udělat bez jakéhokoli důvodu. Soused tedy má vzhledem k danému bytu větší práva než majitel.

16 0
možnosti
RM

Pane poslance, nemyslim to spatne, ale domnivam se, ze ten titulek neodpovida Vasemu vzdelani, inteligenci a projevu, ktery by mel clovek ve Vasi funkci pouzivat. Byt se mohou zdat nazory ministryne naprosto iracionalni... tot muj nazor...

Drive jsem v diskusi pod nejakym z Vasich clanku uvedl, ze si vazim toho, ze blogujete, zajimate se o nazory a vzdy si Vas pohled rad prectu, ale toto se mi zda nedustojne... mysleno titulek...

2 0
možnosti
Foto

OK, upravil jsem ho. Máte pravdu. R^

1 0
možnosti
Foto

Ten první návrh by byl přijatelný v negativní podobě, tedy že soused může požádat soud o vystěhování nájemníka, pokud tento porušuje pravidla společného soužití, pokud to dokáže dokumentovat.

Stejně tak lze přeformulovat druhý a třetí návrh

- náklady firmy na zřízení a provozování pracoviště doma lze uznat za daňově odečitatelnou položku. Firma bude mít za povinnost hlídat bezpečnost práce tamtéž, pokud jí nepřenese na zaměstnance smluvně.

-

0 0
možnosti
Foto

Pak nepotřebujete zaměstnance. Všechny převedete na živnostníky a ať Vám stát políbí...;-D;-);-O

1 0
možnosti
Foto

a celkově moc děkuji za to shrnutí, člověku rozsah všech těch jejích absurdit nedojde, když je vidí odděleně.

ona je fakt naprosto krizová.

8 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.