Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Předně - Kosovo není stát ! Kosovo je jihosrbská provincie, která je dočasně pod legegální vládou albánských teroristů

0 0
možnosti
TH

nelegální vládou albánských teroristů

0 0
možnosti
MO

Kosovo v EU. No potěš koště....

2 0
možnosti
JC

Ať si Kosovo klidně vstoupí do EU.

Ale hlavně ČR musí z EU urychleně vystoupit.

Členství v EU nás ohrožuje stále více.

2 1
možnosti
Foto

Evropská komise přehlíží otřesné poměry v Kosovu, protože má černé svědomí. Vznik tohoto mafiánského státu umožnila, většina členů unie ho uznala a než přiznat chybu a přimět kosovské Albánce dohodnout se na nějaké formě soužití v rámci Srbska, raději se budou všichni tvářit, že v Kosovu je vše v pořádku a doufat, že tamní problémy se vyřeší tím, že se rozprostřou po celé unii. Kdyby kosovští Albánci měli zájem na normálně fungujícím státě a evropské integraci, svezli by se se srbskou integrací do EU bez nějakého složitého vyjednávání. Ale zase by přišel zkrátka organizovaný zločin, a o ten jde především.

2 0
možnosti
MK

Pán Zdechovský, jste EuroPoslanec tak nepište, ale konejte!!!!!!

1 0
možnosti
Foto

Tom proti tomu razantně vystupuje a je slyšet. Tohle je ale bohužel řízeno z vyšších míst. :(

0 0
možnosti
Foto

Závažná selhání Kosova jsou tolerována proto, že Hashim Thaci je velkým přítelem M. Albright, která je úhlavním nepřítelem Srbů.

Velkým zastáncem albánského Kosova v čele s Hashimem Thacim byli naši politikové Karel Schwarzenberg a Martin Bursík.

Ti společně s Mirkem Topolánkem zorganizovali naprosto nečekané zasedání vlády v Teplicích, kde jediným bodem jednání bylo uznání albánského Kosova. Tehdy nic netušili ani lidovci v čele s Jiřím Čunkem, kteří odmítli Kosovo uznat.

Současné albánské Kosovo u nás protlačili k uznání tehdejší ODS se Zelenými.

2 0
možnosti
JZ

Je dobře, že Tomáš Zdechovský píše takto otevřeně o problémech s Kosovem. Teď se jedná o to, aby protestní hlasy proti bezvízovému styku zemí EU byly vyslyšeny a ten nebyl zaveden, pokud tedy Kosovo nebude dodržovat zásady a zvyklosti ke kterým se zavázalo. Byl jsem proti odtržení Kosova od Srbska, ale nyní beru jeho nezávislost jako realitu.

1 0
možnosti
JZ

Za článek zasloužená karma. :-)R^

0 0
možnosti
MR

Jak v rodinách uprchlíků z Kosova vychovávají dívky se pak můžeme poučit v článku http://liberec.idnes.cz/imigrant-uprchlik-muslim-islam-azyl-ramadan-valka-fsp-/liberec-zpravy.aspx?c=A150728_083217_liberec-zpravy_ddt kapitola Obřezaná a zašitá.

1 0
možnosti
PF

P25e22t43r 84F53a76b66i46á74n

12. 2. 2016 11:40

Pane Zdechovský, pěkný článek, ale reagoval bych jen na část článku. Demokracie je pouze nástroj režimu řízení státu s pevně danými pravidly. Jedno z pravidel je volné tržní hospodářství. Tedy nastavení MONETÁRNÍHO systému můžete vytvořit pouze ve volném tržním hospodářství, ale to může být i v nedemokratickém státě. U nás, když byl komunismus, tak jsme jako občané volné tržní hospodářství neměli, ale stát Československa vystupoval a byl začleněn ve volném tržním hospodářství. Jiný systém totiž ve světě není. To byl také jeho krach. Ale faktem je, a zůstává, že Kosovo je nedemokratický stát, ale EU ho chce. Otázka zní, proč ho chce? Je to jednoduché. Ať jste stát jaký jste, tak úkolem EU je sloučit všechny státy v Evropě i mimo Evropu do jedné aliance a řídit je. To znamená, že plán B, který vznikl někdy v roce 1856 a který se pod novým vedením rozjel v roce 1913 krásně realizuje. Systematicky a bezkonfliktně. Máme vše. MMF, EU, OSN, NATO, BIS, atd., atd., takže nástrojů jak Vás do našeho područí získat je mnoho. Svážeme Vás dotacemi a zadlužením od MMF a jste naši. Ve výsledku peníze v MMF nejsou MMF, ale FED, tak jako z EU apod., takže jen uplatníme nárok na vlastnictví a všechny státy jsou v našem soukromém sektoru.

To je otázka, kterou byste měl hledat. Spojitost s tímto. To Vám osvětlí spousta věcí. Pak můžete psát a šířit co zjistíte, ale překážky jsou lidé. Nechtějí to číst, mají to za bláboly, konspirační teorie apod. A přitom ani neví, že celá ekonomika je nastavena z dluhu, kde platíme uměle vytvořené dluhy, které nelze nijak splatit, protože finance na zaplacení úrokových sazeb nejsou nikde v oběživu.

0 1
možnosti
OP

Mýlíte se, pane Fabiáne, Kosovo má být včleněno do EU především kvůli zájmům USA, pro které je Kosovo důležitou vojenskou základnou

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.