Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je hodně drsné, nicméně na tahu je naše vláda, která by už měla konečně v případech českých dětí unesených Barnevernetem začít něco dělat. Důvod tohoto odebrání jsme nepochopil vůbec. Skutečně to vypadá jako trest za to, že se rodiče dovolili ozvat proti počínání oné zdravotní sestry. Jsem rád, že se Tomáš Zdechovský tomuto problému intenzivně věnuje. Za článek zasloužená karma. :-)R^

3 0
možnosti
Foto

Chceme, aby lidé měli co nejvíce informací.

1 0
možnosti

R^ Díky, že této problematice věnujete.

5 0
možnosti
Foto

Myslím, že se nedá nad tím mávnout rukou.

1 0
možnosti

S tímhle se dá dělat jediná věc. Odplata podobného stylu. Zavřít pár Norů a sdělit do Osla, že následuje výměna zajatců, nebo že poznají česko-romský kriminál, který se od norského docela liší.

Jenže náš právní systém na to není připraven, protože (trochu naivně) předpokládá, že ostatní státy jednají také v dobré víře. Naprosto nám schází mechanismy pro vyrovnávání se se situací, kdy některá cizí země zvlčí. A Barnevern zvlčel, nechová se o nic líp než Severní Korea.

Jenže politici "čerpají" z norských fondů na takové bohulibé aktivity, jako je HateFree. Rv

2 0
možnosti
Foto

Tak to já nevím. Já z norských fondů na nic peníze nečerpám ;-)

1 0
možnosti

Myslim, ze po vzoru Norksa je v teto souvislosti na case opustit ramec mezinarodniho prava a take zajmout par Noru. Zajatce si pak vymenit. A pokud mezi zajatymi bude i norska velvyslankyne, tak tim lip. Alespon by se o tom vic psalo.

1 0
možnosti

Z Vašeho článku také plyne,že malá Češka má velmi dobrou lékařskou péči a je o ni v nemocnici kvalitně postaráno.To moc na zabíjení nevypadá...

1 9
možnosti

ale oni ji chteji presunout do jine nemocnice.

3 0
možnosti

Co je "Nedostatečný kontakt s dítětem"? Že mu za týden přečetli jen sedmnáct devatenáctin Hrubínova Špalíčku veršů a pohádek?

Navíc ten případ smrdí. Udání přišlo po stížnosti na personál, takže to vypadá jako osobní msta.

14 0
možnosti
Foto

Stejné to bylo u Michalákové. Poté, co si stěžovala na učitelku v mateřské školce, došlo k odebrání. A podobných případů Vám mohu ukázat stovky

http://www.christnet.cz/clanky/5657/hruzostrasne_odebrani_peti_deti_kvuli_krestanske_vychove.url

10 0
možnosti

A uz si nase vlada vymenila noty, emailove adresi a telefonni cisla s norskou amasadou ? Takhle by jim nekdo mohl vycitat necinnost.

4 0
možnosti

Kdo jede do Norska i se svými dětmi a kdo z Norska se svými dětmi ihned po jejich narození neuteče, ten si svůj osud zaslouží. Dnes už to není neznámé, už jsou všichni varováni dost a dost o tom, co se tam děje. Ovšem ty ději za hloupost svých rodičů nemohou a tak je třeba jim pomoci.

3 0
možnosti
Foto

Tohle si nikdo nezaslouží. Opravdu ne.

5 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.