Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma za popis, i když muslimové u sebe, až na čestné výjimky, nezačnou. Co se v mládí naučíš...... 

Už to, že se stahují do ghett jasně dosvědčuje, že v EU prostě chtějí žít po svém a s využitím zdejších výhod.

0 0
možnosti
JR

J74a85n 83R93á53ž

18. 11. 2015 15:06

Mezinárodní úmluva o lidských právech vznikla v dobe, kdy byla nutná jejich kodifikace. Dnes, kdy si toto téma přívlastnili fundamentální fanatici, typu Šabatové, je nutno najít jejich průnik s kodexem práv a povinností občanských. Je nesmyslem nadřazovat lidská práva nad práva občanská. Jak se děje teď, slovy Dienstbiera, v otázce bezpečnosti.

3 0
možnosti
Foto

Připomínám, že v bývalém R - U byl státem uznaný značný počet různých náboženství (vzhledem ke složení státu). U těch dalších platilo, že je lze provozovat pouze doma a tak, aby nezpůsobila veřejné pohoršení.  A basta.

Aby jakýsi Alrawi mohl svobodně veřejně hlásat nenávist ke státu, ve kterém může žít, by asi tenkrát neprošlo.

Čili - vzít si z toho příklad.

Dále - na lidi postižené náboženským fanatismem platí, že budou podléhat větší autoritě, než je Prorok. Tudíž je třeba jej najít. A tomu by se znovu zjevil Alláh a přikázal mu, že všechno předchozí je špatné atd. Ale pokoušet se je přesvědčit nějakou logikou a rozumovým přístupem nemá naději.

Na IS uvalit hospodářské sankce, tzn. kontrolovat a zamezit dovoz zbraní a jiných komodit na toto území. Zablokovat finanční zdroje. ATD.

Řešení je možné, ale nelehké.

4 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám pane Dvořáku za velmi dobrý příspěvek R^

2 0
možnosti
ES

Stejně tak je neslučitelné s Ústavou ČR. Proč není islám u nás zakázán stejně jako nacismus?

3 0
možnosti
Foto

Protože právo šária se nerovná Islám.

0 2
možnosti
HP

Poslanci dolní komory nizozemského parlamentu (Generální stavy) jsou v současné době šoko­váni zprávami o dětských nevěstách a jejich velkém počtu v Nizozemí. V případě imigrantů jsou totiž sňatky s dětmi za určitých podmínek v Holandsku tolerovány, například když je svazek zare­gistrován v zemi pů­vodu. Stává se ale také, že migrant si po cestě do některé z evropských zemí vybere pomocí smartphonu dětskou nevěstu. Potom úředníkům tvrdí, že si ji vzal dle kmenových zvyklostí, pročež jeho historka může u ni­zozemských úřadů uspět. Aktuální čísla k dětským ne­věstám nejsou oficiálně zveřejňo­vána. Avšak Ineke van Windenová z Centra proti obchodu s dětmi a obchodu s lidmi (CKM) uvádí, že počet dětských nevěst přicházejících do Nizozemí se oproti roku 2014 nejméně ztrojnásobil. Podle Windenové jde přibližně o tři dívky týdně, všechny z oblasti Blízkého východu. Nejde ale jen o jejich "dovoz". Kolem azylových center se často potloukají mus­limové, kteří si mezi nezletilými imigrantkami snaží najít možnou „nevěstu“. Ovšem někteří z nich podle Windenové ve skutečnosti hle­dají jen další oběť pro dětskou prostituci a v takovém případě se to týká i chlapců. Richard Joling, šéf frakce sociálních demokratů (PvdA) v nizozemském par­lamentu označil cifry dětských nevěst za šokující a rozhořčeně prohlásil: "Jako vláda tak přizná­váme, že tyto dívky jsou sexuálně zneužívány. Považuji to za velmi zavrženíhodné“.

8 0
možnosti
Foto

Stejně tak v Belgii. Belgičané jsou najednou šokování, kolik lidí tu má dvě a více žen.

2 0
možnosti
AG

A56l31e88x 86G33r27e12g94o47r

18. 11. 2015 9:58

Zákazem nic nevyřešíme. Jediné, co jim může otevřít oči je ukázat jim, jak moc je náš systém a víra lepší než ten jejich systém  víra.

Ale opravdu je lepší? Pokud začneme zakazovat jejich víru a trestat jejich imány, oč budeme lepší než oni?

3 1
možnosti
JB
Foto

No vidíte, a zrovna tady si myslím, že by mělo platit pravidlo "Žít a nechat žít". Chtějí žít v mnohoženství - a proč ne? Tvrdě ale trestat jakékoliv násilí či jiné zločiny vůči ostatní společnosti (zločiny vůči "vlastním" trestá právo šaría dostatečně tvrdě).

1 1
možnosti
JB

J62a41n 84B19u21r29i28a90n

18. 11. 2015 9:59

Jenže jak zajistíte, aby ty manželky šly do svazku dobrovolně? Ono to nezajistíte ani u monogamie natož u těchto polygamních svazků, kdy chlap prostě jen ukazuje, že si tu další ženskou může ekonomicky dovolit. A o nic jiného tu nejde. Tak naivní, že si třetí manželku bere z čisté lásky, snad nikdo není.

0 0
možnosti
TB

Jediná možnost záchrany je postavit islám mimo zákon!

5 2
možnosti
Foto

Když je postavíte mimo zákon, tak zradikalizujete všechny, kdo jsou v současné době prodemokratičtí. 8-o

0 0
možnosti
MP

Že muslimové začnou sami u sebe? Už jsem vám chtěl, pane Zdechovský, dát karmu, ale za tuto naivitu nemohu. Z hloubi duše nevěřím muslimům ani pozdrav, natož hraný odsudek všech možných muslimský zvěrstev. Dle mého názoru je jedinou možnou cestou k záchraně Evropy islám potírat stejně jako nacismus případně komunismus, neboť nese základní znaky nenávistné ideologie potlačující lidská práva. Je třeba zakázat praktikování islámu na veřejnosti, zavřít na dobu neurčitou všechny mešity a eliminovat immámy, kteří šíří tuto ideologii. Pak teprve je možné se začít opatrně domlouvat s tou výraznou muslimskou menšinou, která by byla schopna respektovat naše pravidla. Věřte, že jiná cesta není. I s Hitlerem se svět nedomluvil. Byl nucen si svoje pozice vybojovat, i když i tenkrát nebyli všichni Němci jeho příznivci. Nyní jsme na tom muslimy tak, jako s Hitlerem v roce 1936 až 1937! Ještě je čas udělat něco jinak!

10 0
možnosti
IJ

Sdílím stejný názor, ale je v Evropě někdo, kdo to udělá?

2 0
možnosti
LV

L63i38b17o14r 30V33a10n28ě62k

18. 11. 2015 9:04

R^

Neuvěřitelně xenofobní, nenávistný článek vyvolávající nenávist a šířící paniku ;-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.