Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LW

Mslím že je na mástě pogratulovat Paní Hajmanové k tomu, že pan europoslanec stáhnul ony populistické příspěky ze své FB stránky. Tedy uznal že těžce přestřelil. Sice nuznal, ale příspěvky stáhnul..

1 0
možnosti
JP

J70o61s86e65f 30P32a39r29á58k

27. 10. 2015 17:54

Jste u me podobny demagog a populista jako Okamura. Doufam, ze KDU-CSL pujde u voleb k certu. Kalousek je oproti vam bourak.

1 1
možnosti
PK

Pane Zdedovský, jsem s vámi za jedno a sice v tom, kauzy dětí v Norsku jsou značně zahaleny mlhou nejasností, nepravd, polopravd či lží, a čert aby se v tom vyznal. Ale prosím vás , jen o takové malé vodítko, protože nevím na koho jiného se obrátit: Paní Micháková, poté co jí byly odebrány děti. údajně dělala ve školce učitelku. Jiné prameny tvrdí, že tam byla uklízečkou. Víte a můžete sdělit co v té školce skutečně dělala? Předem děkuji za odpověď a jen doufám, že odpopveď nepodléhá nějakému utajení.

0 0
možnosti
LW

Vikariat? Nebo to byla běžná práce? Učit v MS mohou jen lidé s VS.

0 0
možnosti
PH

Jsem moc ráda, pane Zdechovský, že jste na ten článek reagoval. Původně jsem vám psala na váš oficiální FB-profil europoslance, abyste si ověřil informace a "...Neměl byste zkreslovat informace, ikdyž s nimi možná pracujete s dobrým úmyslem."   Chtěla jsem vás jen upozornit, že to, co publikujete, je lež. Ale nic se nedělo.

Zde na svém blogu můžete můžete odvádět pozornost šťavnatými slovy, ale to, co píšete je úplně mimo téma. 

Téma je: POLITIK NESMÍ LHÁT A MANIPULOTVAT TÍM ZÁMĚRNĚ VEŘEJNOST V KAUZÁCH, KTERÝMI SE ZABÝVÁ.

Ve svém dopise neodsuzuju paní May Lund Nikolaisen. Jediné, co odsuzuji je vaše nezodpovědná práce s informacemi, manipulace, ať už vědomá či ne.

5 2
možnosti
Foto

Jsem moc rád, že jste si ho, paní Hejmanová, přečetla. Původně jsem psal odpověď na Svobodné fórum, ale tam mi ji bohužel neotiskli.

Nemyslím, že jsem někdy manipuloval s fakty. May Lund Nikolaisen je několik let čistá. Pokud někdy budete v rodné Ledči, zvu Vás na kávu. Vzhledem k tomu, že umíte norsky, tak třeba po přečtení některých dokumentů změníte názor.

Hezký večer.

1 0
možnosti
KE

Pane Zdechovský, já bych Vám doporučila, abyste si přečetl dopis pí. Hajmanové ještě jednou a pak znovu a třebas i do třetice, pěkně pomalu a zkusit se u toho uklidnit a zhluboka dýchat. Pokud ani tak nepochopíte, jak byl dopis myšlen a nebudete schopen logicky interpretovat jednotlivé pasáže, doporučila bych služeb nějakých poradců. Dalším vhodným krokem by bylo smazat tento článek na Vašem blogu a přepsat jej tak, aby z něj nebylo příliš zjevné, že porozumění psanému textu není Vaše nejsilnější stránka.

3 2
možnosti
MT

Já mám dojem, že v případě poslance Zdechovského nejde ani tak o neporozumění textu, jako o celkem zdařilou manipulaci voliči, z nichž mnozí tu nelogičnost v jeho reakci prostě nevidí. Na čem jiném, než na vlně davové národní hysterie, se lze tak pěkně zviditelnit? :-)

4 3
možnosti
Foto

Kéž by se naši politici tolik věnovali i případům odstavených rodičů, jejichž příjmení nekončí na -ová. Nejvíc se jim věnuje asi právě Tomáš a rozhodně nezvládá všechno. I u nás máme řadu "Michalákových".

http://www.stridavka.cz/selektivni-nezajem-ceskych-uradu-o-porusovani-lidskych-prav-2.html

0 0
možnosti
Foto

Aleši, proč tu nenapíšete, že se věnuji i případům mužů. Například Tomáše J. :-/

1 0
možnosti
MP

Problém je ten, že prostitutka to je živnost. Ale K...A - to je STAV DUŠE...

1 0
možnosti
MK

My křesťané se na to díváme jinak....viz Maria Magdaléna. ;)

2 0
možnosti
JZ

J75a96n 27Z35i16e26g85l86e23r

26. 10. 2015 16:39

Mrzím mě, že debata o norské neslyšící matce se smrskla na to, že údajně někdy brala drogy. I kdyby tomu byla pravda, tak, jak popisuje Tomáš Zdechovský, je už dlouho dobu dobu čistá. A tedy matka má trpět za to, že kdysi chybovala. Nyní už tyto problémy nemá, tak není důvod, aby jí dítě bylo zadržované. Každý se může napravit Kdyby se takto mělo postupovat obecně, že za chybu bude člověk doživotně platit, tak by se jedním z předních světců křesťanských církví nemohl stát svatý Pavel, protože by mu jeho šavlovské období nemohlo být odpuštěno. Za článek zasloužená karma. :-)R^

8 1
možnosti
Foto

To je jiný případ. Nejedná se o matku malé Maxine.

1 0
možnosti
MK

Pro Polického. Mimo to, že jsem v pátek jel opět přes krásnou vesnici Návojná, když jsem se pohyboval kolem Brumova a nemohu pochopit, jak v této nádherné vesnici může žít někdo jako ty, tak by mě zajímalo, když se pořád oháníš svobodou, jak se s tou svobodou slučuje to, že hájíš stát v jehi zasahování do rodičovských práv. Jestliže se hlásíš k TOP09, přestože to je pseudokonzervativní strana, tak bys měl hájit , že výchova dětí je věcí rodičů a stát nemá žádné právo do toho zasahovat, pokud nejde o život těch dětí.

10 1
možnosti
PV

On je z pasek ale to je jedno.Druha vec je ta ze kvuli dluhum zpiva tuto pisnicku.

2 1
možnosti
MO

Pane Zdechovský, děkuji Vám za dobrou práci. I kdyby případ paní Michalákové neměl happyend (na dětech už bylo zvůlí norských úřadů napácháno tolik škody že nevím zda je možný)  - je nesmírně důležité o těchto věcech mluvit.

Je třeba si ujasnit hodnoty - a v prvé řadě kam až nám stát smí zasahovat do rodinného života.

A také je třeba otevřeně říci že naši jurodiví neomarxisté se v Barnevrnu dost vzhlíží a rádi by nás obohatili o podobnou zrůdnost. To je třeba mít na paměti, až fanatici typu Anny Šabatové budou zas mluvit o potřebě postavit mimo zákon fyzické tresty dětí (tím myslí i třeba plácnutí po zadečku) a až bude  Dientsbierův gang chtít zavádět změny v pěstounské péči. 

Jejich argumenty budou znít líbivě ale cílem je zlo které vidíme v Norsku.

Za mne karma a R^

5 0
možnosti
Foto

Děkuji. Vážím si toho.

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.