Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J54a66n 64Z16i63e55g59l65e18r

23. 10. 2015 10:47

Zajímavý, podnětný a užitečný rozbor. Vyplývá z něj, že je potřeba zastavit uprchlíky už v Turecku. O to se EU už snaží a to je dobře. Dále musí Itálie a Řecko chránit vnější hranice Schengenu. Je těžko pochopitelné, proč to nedělají, když Španělsko to zvládá na jedničku. A za další bude nutné tvrdě trestat pašeráky lidí a ničit jejich lodě.

2 0
možnosti
JC

Nejde přece jen o asijské uprchlíky přes Turecko. Jde také o africké uprchlíky přes Itálii.

0 0
možnosti
JC

No já bych na tu cestu prachy neměl.

3 0
možnosti
LV

L13i10b21o28r 52V69a95n14ě86k

23. 10. 2015 9:46

Obávám se, že Váš blog by mohl vyvolat paniku a lze jej vyhodnotit jako podněcování k nenávisti.

Patří tedy udat adminovi blogů a Vašemu zaměstnavateli

Rozhodně byste potřeboval lekce "No Hate Speech V" Evropské Komise.

http://nohate.ext.coe.int/National-Campaigns

1 0
možnosti
DS

Předpokládám, že je váš příspěvek nadsázkou, případně ironií...

8-o

2 0
možnosti
ZS

Ano, v tomhle vidím největší selhání EU. Země jako Řecko, ale i Itálie atd. by měly všechny uprchlíky na hranicích zadržet, zaregistrovat a hned z vrátit ty, kdo na azyl nemají evidentně nárok, jelikož pocházejí z bezpečných zemí. EU by jim při tom měla být maximálně nápomocná, protože samy to nemohou zvládnout. Členské státy by jim měly poskytnout úředníky, aby zvládly ten nápor, policajty, co by uprchlíky eskortovali na místa registrace, i peníze, aby je bylo z čeho živit.

Teprve, když všechno tohle poběží jako na drátkách, můžeme se bavit o tom, jak se ti, co projdou první prověrkou, rozdělí do jednotlivých členských států, kde s nimi proběhne standardní azylové řízení.

7 0
možnosti
Foto

Je potřeba vůbec je na území EU nepouštět

3 0
možnosti
JC

Protože jsou na území EU jednotlivými státy EU vpouštěni, nezbývá než bránit se sami a proto z EU vystoupit, aby nám nemohla bránit v naší sebeobraně.

2 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.