Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takovéto obchodování s dětmi je jistě zavrženíhodné. Ovšem existují i případy, kdy by zdravá žena mohla "odnosit" dítě např. své nemocné sestře, nebo kamarádce. Bylo by dobré, kdyby se to zohlednilo a s vaničkou se nevylilo i dítě.

1 0
možnosti

Zotročování žen a umělá výroba dětí na zakázku je odporné a neoddiskutovatelné, ale myslím si, že jde o uměle vytvořený trh.

Kdyby se celkově zpružnil a uvolnil proces alespoň pěstounství a ideálně i osvojení, byli by homosexuální páry první, které by si vděčně a bez debat vzaly první dítě, které by jim bylo nabídnuto bez ohledu na různá "ale". Vím, že to mají o adopci se snažící páry velmi těžké, ale zažila jsem, že si heterosexuální páry vybíraly a "volné děti" zůstaly neadoptované a celý proces se pro obě strany "sekl" a zkomplikoval. Kdyby byli bráni žadatelé z řad homosexuálů bráni stejně vážně, určitě by se tím tento proces zpružnil a oni by se nemuseli uchylovat ani k domluvám s "kamarádkami" ani k Vámi uvedeným skutečnostem.

Zajímalo by mne, zda o Vámi uvedených okolnostem, které předchází narození jejich dítěte, všichni vědí.

Každopádně děkuji za Vaši informaci a za Vaše snahy v této věci.

0 1
možnosti
Foto

J24a79n 37Č85e40r22m76á90k

22. 8. 2015 10:29

podobný džin už vypuštěn byl a to potraty... Aby neumíraly zoufalé ženy při potratech byly potraty omezeně zlegalizovány. A dostali jsme se k bodu, kdy je potrat pomalu stejně snadný, jako si nechat vytrhnout zub... Kdy asi umožníme pedofilním organizacím pronájem dětí a budeme se prsit, že je to v jejich zájmu, neboť je úchylní (vlastně v té době už to bud normální jiná ointace) jedinci nebudou muset lovit na ulicích a nařídíme zákaz zamykání bytů, neboť občas si zloději při překonávání překážek ublíží a navíc s ušetří na policii, advokátech a soudech8-o

1 1
možnosti

Obchodování s dětmi je zlo a jako takové by mělo být postihováno. K tomu není co dodat. A policie by se na takové weby měla zaměřit.

2 1
možnosti
Foto

Ale oni to dělají legálně. Nikoliv jen na webu. O to je to horší.

2 1
možnosti

Me je zarazi, ze organisatori podobnych podnikatelsky aktivit pusobici v civilisovanych zemich nejsou ve vezeni. I kdyz treba v USA jsu neamericani povazovani za lidi druhe kategorie, takze tam takovehle brutalni vykoriztovani zen z tretiho sveta tak nevadi.

4 1
možnosti

Obchodování s lidmi je u nás trestný čin. A toto je zcela zjevné obchodování s lidmi.

Žel, trestný čin obchodování s lidmi se u nás nestíhá - jinak by museli být všichni šéfové fotbalových a hokejových klubů už dávno za mřížemi.

1 1
možnosti

Velmi děkuji za tento článek. Zformuloval jste myšlenky, které mne občas přepadají při čtení různých zpráv a zmínek. Jen mi ještě vrtá hlavou, že se neozývají feministky. Vždyť rozšíření tohoto postupu představuje takovou degradaci ženy, že se o tom v minulosti nikomu ani nezdálo. Srovnání s krávami taky naprosto sedí. Kdyby nástroje umělého oplodnění a vkládání embryí měl k dispozici Hitler....radši nedomýšlet.

3 1
možnosti
Foto

Ano, to se také divím ;-) Ale myslím především proto, že je to poměrně náročné téma.

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS