Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

dobrý den, mám dotaz....alibisticky se říká, že pro drtivou většinu imigrantů neni Česko cílová země...co se stane s těmi, co tu budou ve chvíli až západní Evropa řekne dost?

0 0
možnosti
Foto

Jsem presvedcena , ze velka cast imigrantu prosla v Libbi voj. cvicenim. Ted jsou z nich spici bunky cekajici na rozkaz !

1 1
možnosti
Foto

Jsem presvedcena , ze spousta imigrantu v Libii prosla vojenskym vycvikem ( dukazem je i jejich odpoved panu Zdechovskemu, ze pry tam staveli, ale neumeli si hodne rychle vymyslet co a je evidentni, ze maji odpovedi naucene) a ted nam ty spici teror. bunky  "slunickari"  trousi po cele evrope !!! Az nekdo ve jmenu Alaha zaveli utok, tak uz bude pozde !!!

2 0
možnosti
Foto

Pane Zdechovsky jak jsem jiz psala imigranti jsou roztrouseni po cele italii a velmi casto v hotelech.  Ve meste kde ziji jich mame stale 50 az 70 v luxusnim hotelu, cely den se poflakuji a maximalne zaberou hriste mistnim detem a hrajou fotbal. Kdyz je vidim jak se otaceji za malymi devcaty jima me z toho hruza ... Na jednoho cloveka je dano 35 euro denne ... z toho ma stravu 3 x denne, bydlenì a pokojskou !!! Oni si sami si prece nebudou stlat postel ! Mimo pak dostavaji cigarety , nabitou kartu do mobilu a 2,50 eur na den kapesne v hotovosti !!! To co jste videl je pouze prvni etapa, nasledne jsou rozvezeni po cele italii a casto jsou rozvezeni hned po vystupu z lodi, bez nejake karanteny a vysetreni jsou jen ti, kteri maji vyditelne znaky svrabu a nebo nejake jine nemoci. Vysledkem je to, ze svrab je rozsiren po cele zemi a lze ho casto videt i ve skolkach a skolach. Siri se neskutecnym tempem i TBC, velka cast pracovniku a policistu, kteri pracovali s imigranty ( a nejenom ti)  jsou pozitivni na test Mantoux ... to znamena, ze jsou ted nosici bakterie a muze u nich tuberkuloza propuknout kdykoliv !!! Je tu malarie, privezly rezistentni druh nestovic !!! Velka cast africanu jsou nositeli HIV / AIDS, to je prece znamo ! Po cele italii se zvysila kriminalita, africane chteji byt ve velkych mestech a zrizuji si zde site jako drogovì dealeri, znasilnuji, prepadaji a ublizujou !!! Jsou jiz i pripady zabiti ... nejcasteji macetou !!! Lide maji strach, mi mame strach !!! Jsou agresivni a maji stale vetsi pozadavky ... satelitni tv, internet, etnicke jidlo .... casto vyhazuji jidlo jako jsou testoviny, tortrllini atd ... a to maji byt lide utikajici pred hladem a smrti ??? Jsou to vetsinou jen mladi svalnati chlapy jak jste mohl videt !!!  Ted v lete jsou denne napadany zeny ... divky od 12 let u more jsou osahavany !!! Tito lide maji jiny zpusob zivota ... nemaji vubec zadne pravo byt zde nelegalne v evrope.  INVAZE MUSI BYT ZASTAVENA A KDO JE ZDE DEPORTOVAN

4 0
možnosti
Foto

Pane Zdechovsky malem jsem se udavila susenkou (cetla jsem pri snidani), kdyz jsem Vas videla na fotce s tou osobou Cecile Kashetu Kyenge ( prijela kdysy z Konga), ktera je jedna z nejvice nenavidenych lidi v italii vubec, nasleduje Khalid Chaouki ( pristehovalec z Maroka), oba dostali funkce v italskem parlamentu v levicacke strane PD, kterà je jiz 3 roky ve vlade nezvolena lidem a postupne nastolila diktaturu, dokonce nedovolila ani orpavnene referendum. Kyenge ( a take Chaouki) je osoba, ktera haji pouze prava cizincu, chce abychom prijali uplne vsechny africany bez rozdilu, che aby dostali automaticky italske obcanstvi a veskere vyhody, zatimco italove maji jen povinnosti a pod tihou neskutecnych dani a ekonomicke krize prichazi o vsechno a konci na ulicich, zatimco tito ekonomicti paraziti z afriky bydli v hotelech po cele italii, kde jsou volnì a pohybuji se kdekoliv a stane se, ze casto utecou!!! Hlavnimi aktery teto barbarske invaze je premier Renzi a ministr Alfano!!! Na to aby zde mohly zivit levicacke asociace, ktere jedine spolu s charitas na tom vydelavaji ( jsou v tom i nekteri politici) tak zde zrusili zakon o pravnim postihu pri nedovolenem prestupu hranice !!!

1 0
možnosti
Foto

Ekonomičtí migranti, budiž, horší je, že oni vypadají spíš jako vycvičení vojáci, momentálně v civilu! :-)

5 0
možnosti
IR

I48v51a 98R55a93k15o10v25á

28. 7. 2015 19:36

Pane Zdechovský, musíte o Vaší cestě informovat hlavně svého předsedu Bělobrádka. Ten by je tady vzal všechny.

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 0
možnosti
VN

Rozdělit uprchlíky na ty ekonomické a válečné nebude až takový problém...Váleční budou hlavně ze Sýrie a Afgánistánu.

3 0
možnosti
MK

R^ Dobré postřehy. Ale v rámci EU musí následovat činy.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS