Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Je nutné vytrvale tlačit na Norsko, aby svoji praxi změnilo. Je potřeba ukazovat na případy odebírání dětí v Norsku, které se odehrávají někdy i v hodně drastické atmosféře. Je nutné pořádat demonstrace a upozorňovat na špatnou norskou praxi.

Na druhé straně je dobré také poukazovat na pozitivní příklady. Například znojemská charita se stará o sociálně slabé rodiny, a dělá všechno proto, aby děti mohly zůstat se svými rodiči. Za to jí patří pochvala.

Za článek zasloužená karma. :-)R^

1 0
možnosti
Foto

Musí se ukazovat na ten nepořádek, který tam v ochraně dětí existuje.

2 0
možnosti
OU
Foto

Já spíše děkuji za to Vaše.

0 0
možnosti
MK

Pane Europoslanče, sice dovedu pochopit, že se vám norské zákony nelíbí. Ale vy jste Europoslanec a vám absolutně potom, co děje co Norsku nic není, nemáte to v náplni práce. Zatím si totiž (nejmenovaný) celosvětový četník usurpuje jakési právo diktovat všem zemím na světě co se smí a nesmí. V otázkách mezistátních otázkách je to nutné mít stanoveny pravidla (třeba doprava, řešení vztahů a sporů mezi státy atd.), ale ne uvnitř.  Dříve se tomu říkalo nepřípustné vměšování do vnitřních záležitostí. Dnes se tomu říká dodržování lidských práv. Pokud se někomu norské zákony nelíbí, tam nemusí žít. Tak milá EU (+USA+ OSN) nestrkej rypák do věcí, po kterých ti  není a dělej to, k čemu jsi určena. Dnes je na pořadu dne invaze "Džingischánových hord" do Evropy, tentokrát ne z Mongolska, ale Afriky a Středního východu. Pane poslanče tenkrát díky tomu, že jsme je nevítali "chlebe a solí" , ale zbraněmi, žijeme;-O!!!!!!

2 14
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
13 0
možnosti
Foto

otázkou je, zda pro děti, které svou matku tak dlouho neviděly, bude další vývoj věcí skutečně přínosem a co by pro ně bylo v dané situaci lepší, zda jde opravdu o dobro dětí nebo alimenty

1 15
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.