Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J32a68n 38R54ý80z59n37a37r

18. 1. 2015 18:02

Odebírání dětí rodičům je jeden z nejpochybnějších postupů naší doby.- Měl by se dít jen v naprosto výjimečných případech.

Komunisticko-marxovská představa o ideální "společenské" výchově dětí je snad již dávno někde na smetišti.

0 0
možnosti
EK

mně by spíš zajímalo, kde berou to množství pěstounů, kteří jsou lepšími a kvalitnějšími pečovateli o děti než jejich rodiče... a nebo počkat - že to pěstouny nikdo nezkoumal?

3 0
možnosti
Foto

Pěstouni mají tříměsíční kurz, kterým musí projít. Jinak pěstounská péče je tam hodně dobře honorovaná.

4 0
možnosti
Foto

Tohle je stát, který si  lidé intenzivně přejí,( bylo jim to zasunuto do podvědomí státem řízenou indoktrinací skrze školství a státní média), že přehlíží přicházející zlo. To co se děje v Norsku se za pár roků bude dít i zde.

5 1
možnosti
Foto

To nesmíme nikdy dopustit ;-O Proto je potřeba o tom psát.

5 0
možnosti
MP

Je mi trochu divné, jak se někdo, třeba ten Barnevet, mohl dostat ke starým zdravotním záznamům. Že by nějaký uvědomělý občan cosi nahlásil? Nebo nějaký známý, kterému se postižená matka neprozřetelně svěřila? Asi opravdu docházejí bílá děcka volná k adopci. Mně na tom celém irituje možnost přidělení ukradeného dítěte dvojici homosexuálů. Stavění těchto svazků na roveň biologickým rodinám je chyba. Praktiky Barnevernu a způsob toku peněz při celé transakci jsou prachobyčejným obchodem s lidmi.

7 0
možnosti
AR

1) Nejde jen o "bílé" děti. Berou děti lidem, co se neumějí bránit, to je společný jmenovatel. Vím o pochybném odebrání z nigerijské, indické či somálské rodiny. Takže tím to není. 2) BV má k těmto záznamům přístup, nikdo nemusí nikoho udávat. 3) Homosexuálové jsou v tom nevinně, pěstouni, co z toho žijí, nebo adoptivní rodiče, jsou v naprosté většině heterosexuální páry. Naopak, stává se, že vychovávají-li děti dva homosexuálové stylem že dětí jsou od jednoho z nich, nebo jedno dítě od jednoho a druhé od druhého, mívají v některých částech Norska problém a BV je šikanuje, protože se nechovají dostatečně "standardně".

4 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.