Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Pane Zdechovský, můžete jako poslanec EP nakupovat bez DPH a Vaši úřednici též?

1 0
možnosti
Foto

Tak to jsem nikdy neslyšel. Nakupuji normálně s DPH a vše platím s DPH.

1 0
možnosti
RM

Mně by se líbilo, kdybyste podával týdenně klidně zde na blogu jednoduché zprávy o tom:

1. jaké připravované buzeraci českých občanů jste zabránili

2. od jaké již schválené buzerace jste nás osvobodili

3. jak pokračuje odpočítávání vystoupení ČR z EU

Pak bych Vaší práci mohl ocenit. Děláte-li cokoliv jiného, je to úplně zbytečné a můžete se tím klidně uštvat do úmoru.

2 0
možnosti
Foto

Tak níže najdete fb a twitter - to bude tam :-)

0 0
možnosti
MP

Je smutné, že pan Zdechovský lže. Platy jsou nezdanitelné. Dluhy téměř všech zemí se zvyšují. Nezaměstnanost téměř ve všech zemích se zvyšuje. HDP celé EU se dlouhodobě  stále snižuje. Tolik fakta.!!!!!!

0 2
možnosti
Foto

Pane, Petře, platy jsou zdaněné jaké u všech lidí na celém světě. Tohle si najdete na webu EP. Jinak se koukněte na data eurostatu ;-)

2 1
možnosti
PK

P30e40t66r 35K71h65o95l

15. 7. 2014 16:30

Obhajujete neobhajitelné. Celý ten váš parlament a desetitisíce úředníků placených daňovými poplatníky je zcela zbytečný. EU měla být zóna volného obchodu a pohybu a né byrokratickou mašinérií ztěžující život běžným občanům Evropy. Europoslanci a úředníci vymýšlejí nesmyslné zákony a vyhlášky ospravedlňující jejich zbytečnost. Malá skupina lidí se snaží rozhodovat o celé Evropě, mazat národní identity v rámci vize evropského superstátu. Výsledek. Totálně předlužená Evropa žijící na dluh, která tiskne nekrytý peníze a cpe je do států, které podváděly. Nezaměstnanost dosahující desetimiliónových hodnot. Dotace, které v důsledku jsou jen palivem pro obrovskou korupci a defraudaci peněz lidí v Evropě. Ale on to jednou někdo zase zacvaká. Ale né úředníci, europoslanci, eurokomisaři. Zacvakají to jednou zase daňový poplatníci průser zvaný Evropská unie.

4 0
možnosti
Foto

Pane Khole, 

děkuji za příspěvek:

1. Evropa netiskne žádné nekryté peníze!

2. EU není žádný průser. Možná, kdyby se západní Evropa neozšiřovala, tak vidíte, co je to průser u nás. Zbytečně tu strašíte

3. Europoslanci zákony nevymýšlí.

:-/

2 1
možnosti
MP

Neposíláním peněz do EU by mohly být vyšší důchody, učitelské platy atd. Z peněz EU se staví rozhledny v údolí, sklápěcí most přes říčku, podchod pro veverky, velmi nákladné akvárium s mořskými rybami v malém městečku...Jak můžete v Bruseli kontrolovat statisíce měst a obcí? Jak můžete v Bruseli znát problémy třeba pražského Smíchova nebo v Čiernej při Čope? Vaše čtvrtmilionové platy měsíčně a k tomu nezdanitelné /!!!!/ jsou z našich daní.!!

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, kde jste vzal to, že ty peníze nedaníme??? To je největší euronesmysl. Jinak souhlasím s Vámi, že jsou v ČR utráceny peníze naprosto zbytečně a že se plýtvají. Co se týká těch peněz - tak dnes dostáváme daleko více, jak platíme. To, že ročně nedokážeme vyčerpat 60 miliard a jsme v tom nejhorší, to je naše ostuda a našich politiků z minulosti, kteří nastavily ty podmínky tak, že nedokážeme peníze vyčerpat ;-O;-O;-O

2 2
možnosti
MP

Dřina, která není nikdy vidět. Pardon, je vidět ve zvyšování zadluženosti a nezaměstnanosti a trvalém poklesu HDP ve všech zemích EU.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, a kde jste to vzal? V celé EU se za poslední 4 měsíce nezaměstnanost snižuje a HDP roste EU Navíc řada států se dostává do vyrovnaných nebo lehce deficitních rozpočtů - jmenujme například Německo...a poslední poznámka. Jsme ve funkci od 1. července. Myslíte si, že za toto může EU nebo já? ;-)

1 1
možnosti
JT

No nic, loucim se a jdu zpatky do prace. Musim vydelavat na naseho zastupce v europarlamentu. On nam za to jiste pripravi nejakou vyzivnou smernici ohledne zakriveni eurolejna.

2 1
možnosti
Foto

Díky za Váš příspěvek, který ukazuje, jak EU rozumíte ;-). Europarlament směrnice nepřipravuje. To připravuje eurokomise;-D. Ale stejně děkuji za diskusi ;-)

0 0
možnosti
RJ

Jediný užitečný europoslanec je Mach.

5 2
možnosti
JT

Mozna, ze ne jediny, ale jeden z mala. Euroskeptiku tam bude vic nez jen on.

1 0
možnosti
JT

Me ty narky na prepracovanost europolitiku prijdou jako narky parasita, ze se musi moc kroutit, aby radne vyzrali sveho hostitele.

0 0
možnosti
Foto

A jsou to nářky? Není to spíše pro lidi přiblížení reality? Co víte o práci europoslanců? R^

1 1
možnosti
MK

Pokud byste študoval za bolševika, tak byste zjistil, že jste "skrytý nezaměstnaný". Tento termín převzal Karl Marx tuším, že od Smitha (ale nejsem si tím 100% jist).  Přeloženo do lidové češtiny. Dřete jako Nagyová, ale pokud byste nic nedělal výsledek by byl stejnej. (jak už to někdo napsal níže );-D

3 0
možnosti
Foto

Studoval - čtyři roky základky :-). Narodil jsem se v roce 1979;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.