Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tomáši, ta madam je nějak příbuzná s tím Graesselem, který byl jako lupič a vrah zavřený v kasematech na Spilberku v Brně? ;-)

0 0
možnosti
Foto

Petře, obdivuji smysl pro humor R^

0 0
možnosti

Pche .. pokud někdo řekne tady jsou peníze a vymysli za co je utratíš nemůžeme se divit že se většinou vyhodí za nesmysle nebo rovnou rozkradou .. politika masívního přerozdělování ve své podstatě šlendrián podporuje :-/

3 0
možnosti
Foto

sal jsem o tom, zrušil bych dotace

3 0
možnosti

To jsou důsledky dlouhé vlády euroskeptiků,kterým tento stav vyhovoval. Vše špatné svedli na Unii a media s nimi ráda tu hru hrála,protože negativní zprávy jsou žádanější než pozitivní. Teď bude dost práce s uvedením informací na pravou míru.

Co by nám tu z toho nadělali oposmluvní kmotři ,kdyby jim Unie nekoukala na prsty ani nechci domýšlet.

6 1
možnosti
Foto

Tk už je bohužel promlčecí doba...

0 0
možnosti

Osobně nechápu proč srovnáváte výstavbu metra v Praze a Hamburku. Jednak neodpovídá počet stanic a pak také Praha nakoupila dva razící štíty (kvůli rychlosti), ale také kvůli následnému použití na nové trase D.

1 0
možnosti

Ty štíty koupila Praha nebo stavební firma ?

Jo,Praha bude mít asi o dost náročnější geologické podmínky.

3 1
možnosti

To je dle mého všeobecně známá věc, ovšem systém je špatný, myšleno dotace, které jsou zdrojem úplně všech nectností, včetně možnosti ovládat jednotlivé státy.

4 1
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.