Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K přijetí eura jsme se sice závazali, to ovšem neznamená, že se nemáme snažit to změnit. Je ovšem pravdou, že když to říká strana, která u toho všeho byla, zní to trochu zvláštně... Za sebe mohu říci, že pokud budu zvolen, budu se o zrušení závazku přijmout euro rozhodně snažit.

0 0
možnosti
Foto

Tak na to musím reagovat.

A. o euro nerozhoduje Evropský parlament, ale česká vláda. Pokud to chcete změnit, kandidujte v roce 2017 do českého parlamentu.

B. Téma euro  do eurovoleb je naprosto scestné. Navíc u ODS. Pro podnikatele je tato strana naprosto nevolitelná. Za minulý rok jsme zaplatil přes 100.000 Kč na převodech a poplatcích z eura. Stejně jsme na euru maximálně závislí.  Čím dříve euro bude, tím lépe.

0 0
možnosti
Foto

ODS ve svém zoufalství přebírá části programu Svobodných - ovšem vytržené z kontextu. Je to legrační.

1 0
možnosti

Co sliboval Paroubek za nesmysly?

0 0
možnosti
MP

Budu volit stranu, která bude mít heslo-Chcete referendum o zrušení eura? Naštěstí je tu úplně nová strana a Svobodní. Tak uvidíme. 80% lidí je proti euru. Účast ve volbách bude tentokrát podstatně vyšší. Doufám. Půjde totiž o všechno.Nebo budu volit stranu, která bude mít heslo- Chcete platit třetinu bilionu /euroval, ESM/ kč zadluženým státům po zavedení eura?[>-]

2 1
možnosti
Foto

Další blud. Svobodní plácají nesmysly, protože o vstupu do eurozóny se nerozhoduje v Evropském parlamentu, ale na české vládě. Setkal jsem se panem předsedou svobodných a nenašel bych nikoho, kdo by se tak rád a celkem neurvale hádal o blbostech. Jeho snaha vystoupit z EU je blbost všech blbostí

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.