Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

... další otázka je, kdy začnou vyšetřovat Zemana s Klausem zato, že Klausovy za podepsání opoziční smlouvy Zeman  přenechal lukrativní post předsedu poslanecké sněmovny? Kam se na ně hrabou současní vyšetřovaní. !!

0 0
možnosti

No snad hned jak zavřou Klause a Kalouska.

2 0
možnosti

z logiky věci je to co dělá Zeman (Rusnok) úplně jiná situace než výměna poslaneckých křesel za křesla v dozorčí radě. Není korupcí pokud někomu dám trafiku za podporu. Naopak je korupcí, pokud si podporu získám až onou trafikou.

1 2
možnosti
Foto

To je vidět, jak jsme v České republice již ke korupci laxní.;-€ Dát někomu trafiku za podporu není korupcí? Osobně si to nemyslím

1 0
možnosti

Zoufalé nicneříkající bláboly, kolovrátek dle pokynů chemika Rv

5 2
možnosti
Foto

Když dojdou argumenty, začnou se psát hloupost,co?;-O

0 4
možnosti

Nějací plukovníci vládou hýbat nebudou, ale Zdechovský nechá zavřit po zásluze prezidenta, jediné spravedlivé, bylo sestavením nové vlády pověřit KalouskaRv

4 1
možnosti
Foto

Zdechovský nikoho nezavírá. Vidí pouze paralelu ;-);-D

0 3
možnosti

Bože,kdo tu ještě bude psát?:-)[>-]

3 1
možnosti

D52a73d12a14k 86P23e66t51r

3. 7. 2013 18:05

To se vám vážně podařilo, máte ještě něco obdobně veselého připraveno?

8 2
možnosti

Taky se mi nelíbí jednání Miloše Zemana. Jsou nejasné důvody, které donutily Rusnoka stát se prodlouženou rukou Zemana.

Mnozí jásají nad koncem Nečase a Kalouska, což chápu. Ale vystřídat je Zemanem je velmi krátkozraké a naivní.

13 5
možnosti

Při vší úctě, ale opravdu si myslíte, že pan Kalouska a pana Nečase vystřídal pan Zeman? Nemáte to nějak popletené?:-)

6 3
možnosti

Je pro mne zklamání, že jste napsal takovou blbost. Znám vás osobně a takto slabě argumentovat jsem vás nezažil, ať již bylo téma jakékoliv. Z vašeho blogu je cítit "přání je otcem myšlenky", což by mne u většiny zdejších blogerů nevadilo (bez ohledu na to, jestli chtějí vidět sedět Zemana nebo Nečase), ale u vás mne to zabolelo.

6 3
možnosti
Foto

... to není blbost; je to naprosto logická úvaha a otázka, vzhledem k událostem posledních týdnů, vzhledem k hlavním aktérům. Autorovi karma. R^

6 7
možnosti

Prezident podle Ústavy nesmí býti potrestán za spáchání jakéhokoliv trestného činu. Prezidenta podle Ústavy nelze zavřít.

5 0
možnosti

To je jedna z hlavních mezer v české ústavě. Pokud by se ji podařilo odstranit, nemohlo by se stát, že pan Klaus zničí zbytek důvěry v právní systém a jeho následovníci udělají hlouposti, že se nám o nich nebude ani snít.

3 7
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.