Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"...lepší NEŽ..." !! Češtin dostává na frak 8-oRv

0 0
možnosti

Je to trochu boj s větrnými mlýny ,ale jsem příjemně překvapen jakou podporu,

KS získal....

1 1
možnosti

J25i26ř12í 94C22á40b

27. 1. 2013 8:25

Hlavním důvodem, proč pan prezident Klaus chtěl na hradě Miloše Zemana byla jeho ješitnost. Ta potřebovala, aby po něm nastoupil někdo horší, aby národ na něj vzpomínal v dobrém, aby si říkal, "ale za Klause jsme se měli líp, to byl důstojný pan ptrezident, ten nás reprezentoval...". Kdyby vyhrál pan kníže, tak z Klause by se stal nejhorší a nejméně výrazný polistopadový prezident, a to by asi neunesl a jak sám řekl, asi by musel emigrovat. Takže ve vyjádření pana Klause opět nešlo o zájmy našeho národa, ale pouze o jeho ješitnost a pozdvihnutí jeho ega.

0 1
možnosti

"Zeman není lepší jak Schwarzenberg" Že jo, jeden za osmnáct  a druhý bez dvou za dvacet!  Spokojenej?

3 1
možnosti

J69a53n 89V15l21č74e15k

25. 1. 2013 10:43

Souhlas a karma.R^

5 0
možnosti
Foto

Pan Klaus je mimo jiné, rozený "troublemaker", který věří tomu, že jeho "výkaly" nepáchnou. V jeho víře mu až do nedávno pomáhalo skoro 73% obyvatelstva. Ptám se, na čí straně je potom větší vina ?

4 1
možnosti

... a který vás slušně namontuje do Eura, ESM a bankovní unie. Hlavně že u toho nikoho neurazí.

0 0
možnosti

Výborně shrnuto a karma.

9 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.