Petr Kramný opět vraždil v Egyptě!

28. 10. 2019 8:30:53
V egyptské Hurghádě došlo k dalším vraždám, které jsou „na vlas“ stejné, jako případ Moniky a Kláry Kramných. Je proto zcela na místě začít shromažďovat důkazy proti odsouzenému vrahovi Kramnému. Určitě stojí i za tímto

Asi všichni alespoň z doslechu známe případ Petra Kramného, který měl v Hurghadě elektrickým proudem zavraždit svoji manželku a dceru a dostal za to 28 let natvrdo. Přestože rozhodující roli sehrály jen nepřímé důkazy a příčinu smrti se nepodařilo jednoznačně prokázat, o vině samozřejmě nemůže být pochyb a stále se nedaří ani řádně obnovit projednání případu. Však proč taky, Česká republika je přeci vysoce vyspělý právní stát a soudci soudí jedině objektivně a nepodjatě. Přizvaní znalci jsou samozřejmě také vždy jen esence profesionality!

A nejen to. Vše nyní nasvědčuje tomu, že Petr Kramný je zřejmě ještě zákeřnější, rafinovanější a nevyzpytatelnější vrah, než si myslí dokonce i soudkyně Gilová, která samu sebe posoudila jako nepodjatou. Pravděpodobně ani jeho věznění zřejmě nezabránilo v dalším vraždění v Egyptě. Tentokrát se ale soustředil na turisty mimo vlastní rodinu. V Hurghadě i dalších egyptských letoviscích se totiž objevily další podivné případy smrti turistů s těžko prokazatelnou příčinou úmrtí. O viníkovi, myslím, tedy není třeba pochybovat. Nikdo na světě nevyniká takovou schopností vraždit způsobem, kdy není možné jednoznačně určit příčinu smrti, než právě Kramný.

Všechno ukazuje na Kramného

Případů, které ukazují na Kramného vinu, najdeme několik. Tak např. v srpnu loňského roku zemřeli během pobytu v Hurghadě britští manželé John (69) a Suzan (64) Cooperovi. Výlet měl být jejich vysněnou „dovolenou života“. Místo neopakovatelných zážitků našli ale oba manželé na této dovolené svoji smrt. Nejprve zemřel John Cooper přímo v hotelu a několik hodin na to v nemocnici i jeho manželka. Ani po repitvě se příčinu smrti nepodařilo spolehlivě zjistit. Jejich dcera Kelly, která byla s nimi, přitom popsala své rodiče večer předtím jako v dobré kondici a zdravé.

Možných vysvětlení se objevilo hned několik. Spekulovalo se o oxidu uhelnatém, otravě potravin či respiračním selhání. Zmiňovány byly též bakterie Escherichia coli či bakterie spojené se syndromem toxického šoku, nicméně testy nic takového nepotvrdily. Zprávy z letošního května hovořily o tom, že nejpravděpodobnějším z možných vysvětlení je infekční biologický agens nebo toxické chemikálie. Nic z toho se ale nepodařilo spolehlivě prokázat. Někdo však musí být odsouzen za vraždu, jinak by to odradilo turisty. A má-li být někdo odsouzen, ať je to Kramný, je přeci mnoha lidem nesympatický, nezdá se jeho chování a ucelený řetězec nepřímých důkazů se proto rychle naplní.

Mimochodem, podivné a nepříjemné věci, byť ne s tragickými následky, se ve stejném hotelu (Steigenberger Aqua Magic) staly nedlouho předtím, na počátku loňského července jednomu českému turistovi. Panu Radimovi nastaly asi v sedmý den pobytu vážné zdravotní potíže (křeče v žaludku, průjem, otékání nohou), z nichž se potom dostával měsíc. Tento pokus o vraždu českého turisty byl naštěstí neúspěšný, Kramného rukopis ale musí být každému naprosto zřejmý i zde.

A to není zdaleka všechno. O několik měsíců dříve, v dubnu 2018, zemřela ve středisku Marsa Alam ležícím necelých 300 km na jih od Hurghady další Britka – 54letá učitelka Alison Sonnex. Během posledního večera své dovolené v Egyptě se jí udělalo zle, zkolabovala a musela s manželem do nemocnice. Zpočátku se jí dařilo dobře, ale potom se její stav zhoršil a přestala dýchat. Zemřela na zástavu srdce. Ani v tomto případě nebyla zjištěna příčina úmrtí a žena byla v dobrém stavu. Přišijme to ale Kramnému, nějací znalci na dodání potřebných posudků, co všechny vyvlíknout z dalšího dokazování, se přeci seženou vždycky.

Už to snad ani nemůže být absurdnější

Na přelomu loňského prosince a letošního ledna opět za velmi záhadných a nevyjasněných okolností zemřeli ještě dva starší dánští turisté. A něco mi říká, že i zde jsou už žhaveny dráty a předávány české zkušenosti z odsouzení Kramného. Hledejte proudové značky! A když tam nebudou, dokreslete si je, stačí na jeden vzorek, před opětovným přezkoumáním ale nezapomeňte tyto klíčové důkazy zničit!

Závažných a nevysvětlených úmrtí v Egyptě je tedy hned několik. A to víme jen o pár medializovaných případech, rozhodně ne o všech. Docela by mě zajímalo, jak by vysvětlila paní soudkyně Renata Gilová, že Petr Kramný mohl řádit v Egyptě, i když je už několik let ve vězení, pokud by dostala všechny zmíněné případy na stůl? Možná bychom se dozvěděli, samozřejmě za pomoci nějakého vědecko-fantastického posudku, že se tento člověk dokázal na místa vražd přímo z vězení teleportovat. Zní to možná neuvěřitelně, ale poté, co sleduji průběh tohoto procesu, už by mi to vlastně vůbec nepřišlo absurdní.

Přeji hezký den a veselou mysl!

Upozornění: Tento článek obsahuje ironii a sarkastické dovětky plné nadsázky.

Související články:

Vražda proudem je nesmysl. Případ Kramný se musí znovu otevřít!

https://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=676890

Skandální zametání důkazů v případu Kramný

https://echo24.cz/a/Sx5Eh/skandalni-zametani-dukazu-vpripadu-kramny

https://www.reflex.cz/clanek/video/91194/knapova-v-kauze-kramny-je-vsechno-spatne-neni-to-zadny-lumen-na-vrazdu-elektrinou-nemel.html

Autor: Tomáš Zdechovský | pondělí 28.10.2019 8:30 | karma článku: 40.80 | přečteno: 9423x

Další články blogera

Tomáš Zdechovský

Reforma migrace musí vypadat úplně jinak

Nelegální a nekontrolovaná migrace představuje jeden z hlavních problémů, které nyní Evropa řeší. Už dlouhou dobu se budují ploty na vnější hranici, protože se 'zjistilo', že je děravá.

10.7.2023 v 7:15 | Karma článku: 17.25 | Přečteno: 509 | Diskuse

Tomáš Zdechovský

Německé levicové neziskovky pomáhají Rusku

Problematika šíření (nejen) ruské propagandy a dezinformací se už několik let řeší ze všech možných a myslitelných úhlů.

3.7.2023 v 7:30 | Karma článku: 23.70 | Přečteno: 768 | Diskuse

Tomáš Zdechovský

Učitelka šířila ruskou propagandu ve škole a skončila u soudu. Teď chce být ředitelkou!

Pro bezproblémové soužití mezi lidmi a vůbec fungování celé společnosti je nezbytná vzájemná důvěra. Záměrné šíření nepravdivých informací jde proti tomu a vyvolává v lidech pocit, že už nemůžou věřit nikomu.

26.6.2023 v 7:35 | Karma článku: 24.30 | Přečteno: 835 | Diskuse

Tomáš Zdechovský

Má Lukašenko jaderné zbraně, které svět neviděl?

Rusko rozmístilo na území Běloruska taktické jaderné zbraně a běloruskému prezidentovi Aleksandru Lukašenkovi vlivem toho očividně narostlo sebevědomí. Chlubí se a skoro až vyhrožuje celému světu, že má atomovky.

19.6.2023 v 9:59 | Karma článku: 13.70 | Přečteno: 254 | Diskuse

Další články z rubriky Politická aréna - pro politiky

Jiří Paroubek

Ruský prezident vyhrál volby na celé čáře

Když jsem se vcelku povrchně v pátek a v sobotu díval na zpravodajství České televize, celkem mě to pobavilo. Ruským volbám se v ČT věnovali po svém - způsobem, který je pro ně obvyklý.

18.3.2024 v 15:04 | Karma článku: 32.15 | Přečteno: 959 | Diskuse

Jan Bartošek

Ruská volební ztuhlost

Člověk nemusí být ani politolog, ani nijak intenzivně sledovat dění v Rusku, aby odtušil, co se tam aktuálně děje a jak to v blízké budoucnosti, resp. dnes po uzavření volebních místností, dopadne.

17.3.2024 v 14:40 | Karma článku: 14.85 | Přečteno: 281 | Diskuse

Daniela Kovářová

Anticikanismus jako nová politická korektnost

Národy mluví různými jazyky. Pro leckoho je to možná novinka, ale platí to už od dob Babylónské věže. A různé jazyky překvapivě používají pro různé významy různá slova.

17.3.2024 v 10:05 | Karma článku: 36.90 | Přečteno: 842 | Diskuse

Daniela Kovářová

Vše škodlivé pro naše děti

Alkohol, heroin, tabák, kokain, HHC a mnohé další nezdravosti před dětmi zamykáme a trestáme každého dospělého, který je prodává nebo dává dětem.

16.3.2024 v 9:37 | Karma článku: 27.03 | Přečteno: 522 | Diskuse

Margit Balaštíková

Evropou obchází strašidlo - škrtání zemědělských dotací

V Berlíně nedávno vyvrcholily protesty živnostníků, dopravců a zemědělců proti úsporným opatřením německé vlády.

15.3.2024 v 11:57 | Karma článku: 15.47 | Přečteno: 318 | Diskuse
Počet článků 678 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 4404

Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...