Lenost a další nesmysly Nigela Farage

4. 07. 2016 9:03:58
Na úterním zasedání Evropského parlamentu v Bruselu opět Nigel Farage ukázal, že i pro Brexitu bude používat neustále nesmysly o EU. Tvrdil, že nikdo z přítomných nepodnikal a ani normálně nikdy nepracoval, což je další lež.

A navíc je to i směšné s ohledem na to, že právě Farage dvacet let žije z peněz daňových poplatníků a žádná pracovní místa za posledních dvacet let nevytvořil.

Šéf britského UKIP Nigel Farage lhal před referendem ve Velké Británii o mnoha skutečnostech a tento týden ve svých lžích pokračoval na půdě Evropského parlamentu. Úspěchem britského referenda blažený Farage před plným sálem prohlásil:

„I know that virtually none of you have never done a proper job in your lives, or worked in business, or worked in trade, or indeed ever created a job.“ (Vím, že prakticky nikdo z vás nikdy v životě nedělal pořádnou práci nebo podnikal, obchodoval či kdy vytvořil jakékoliv pracovní místo.“)

Zrovna od Farage, který posledních 20 let byl pouze politikem placeným z peněz daňových poplatníků s blížící se doživotní rentou, to opravdu sedí. Vlastně u mnoha kritiků Evropské unie je to velmi podobné. Vždy se drží svého dobře placeného křesla z peněz v Evropské unii, přestože do práce, kam se nechali zvolit, nechodí a nic zde nedělají. Ale oficiálně budou vždy kritizovat veškeré platy úředníků, ale zapomenou na svůj plat.

Ale buďme objektivní. Není kritik jako kritik. Například italští kolegové z EFDD Valli a Zanni z politického Hnutí 5 Stelle také kritizují EU, ale patří v Evropském parlamentu k nejpracovitějším. Prostě je vidět, že i pracovat se musí umět.

Jen dvacet let vše kritizuje s tím, že sám nikdy nic nepředloží

Zajímalo by mě, zda poslanec Farage, který patří mezi největší absentéry v Evropském parlamentu, přiznal svým voličům a zastáncům Brexitu, že bude dostávat do konce svého života několik tisíc euro měsíčně z Evropské unie. Proto může být vysmátý a dál si říkat své nesmysly nejen o unii dle českého přísloví: Pan Farage rád pije víno a káže vodu.

Oproti tomu řada europoslanců, komisařů a vysokých úředníků Evropské unie patří ve svém oboru mezi špičky, učila na vysokých školách nebo podnikala a do svého postu přišli právě díky svých zkušenostem z privátní sféry. I Jean Claude Juncker se vypracoval do své funkce z postu premiéra Lucemburska a zatímco Farage o sobě tvrdí, že nikdy nechce být premiérem Velké Británie a nést vládní odpovědnost. Prostě kritizovat ANO a něco nenabídnout NE.

Nigel Farage nenabízí žádné řešení a nikdy žádné řešení nabízet nebude, protože žádné za dvacet let v politice zřejmě nemá. Tento "komik" není schopen být odpovědný a začít věci řídit. Pouze zatím dokázal, že skvěle okopal kotníky celé Evropě a výborně tlachat. Proto možná vystoupení Velké Británie z Evropské unie nebude taková tragédie. Pokud přijdou do Evropského parlamentu místo Nigela Farage poslanci, kteří budou pracovat a nebudou lhát, bude vlastně Brexit nejlepším řešením, které nás v historii EU mohlo potkat.

Přeji hezký den a veselou mysl!

Více k lžím Farageho ohledně toho, že by UK mohla fungovat jako Norsko (rozhodně to nebude výhodnější než být v EU):

http://www.spiegel.de/international/europe/brexit-britain-and-the-switzerland-and-norway-models-a-1096952.html (česky částečně: http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Nigel-Farage-pry-volicum-lze-Nemecky-tydenik-Spiegel-ma-jasno-440280)

Video dosvědčující Farageho z lhaní ohledně 350 mil. Liber, které by mohli jít místo EU do zdravotnictví (porovnání jeho proslovů před a po brexitu):

http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/brexit-eu-referendum-nigel-farage-nhs-350-million-pounds-live-health-service-u-turn-a7102831.html

Další shrnutí Faragových lží:

https://tabloidcorrections.wordpress.com/2016/02/20/six-lies-told-by-nigel-farage-in-express-article/

Autor: Tomáš Zdechovský | pondělí 4.7.2016 9:03 | karma článku: 41.24 | přečteno: 2555x

Další články blogera

Tomáš Zdechovský

Reforma migrace musí vypadat úplně jinak

Nelegální a nekontrolovaná migrace představuje jeden z hlavních problémů, které nyní Evropa řeší. Už dlouhou dobu se budují ploty na vnější hranici, protože se 'zjistilo', že je děravá.

10.7.2023 v 7:15 | Karma článku: 17.25 | Přečteno: 514 | Diskuse

Tomáš Zdechovský

Německé levicové neziskovky pomáhají Rusku

Problematika šíření (nejen) ruské propagandy a dezinformací se už několik let řeší ze všech možných a myslitelných úhlů.

3.7.2023 v 7:30 | Karma článku: 23.70 | Přečteno: 772 | Diskuse

Tomáš Zdechovský

Učitelka šířila ruskou propagandu ve škole a skončila u soudu. Teď chce být ředitelkou!

Pro bezproblémové soužití mezi lidmi a vůbec fungování celé společnosti je nezbytná vzájemná důvěra. Záměrné šíření nepravdivých informací jde proti tomu a vyvolává v lidech pocit, že už nemůžou věřit nikomu.

26.6.2023 v 7:35 | Karma článku: 24.30 | Přečteno: 840 | Diskuse

Tomáš Zdechovský

Má Lukašenko jaderné zbraně, které svět neviděl?

Rusko rozmístilo na území Běloruska taktické jaderné zbraně a běloruskému prezidentovi Aleksandru Lukašenkovi vlivem toho očividně narostlo sebevědomí. Chlubí se a skoro až vyhrožuje celému světu, že má atomovky.

19.6.2023 v 9:59 | Karma článku: 13.70 | Přečteno: 254 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 37 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 25.44 | Přečteno: 472 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.12 | Přečteno: 512 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.71 | Přečteno: 467 | Diskuse

Michal Sabó

Rudá záře nad Moskvou aneb mají teroristi právo na soucit?

Útok v Rusku, při němž útočníci v koncertním sále na okraji Moskvy v pátek zabili nejméně 133 lidí a mnoho dalších zranili, nám nastavil zrcadlo. Máme Rusko litovat?

26.3.2024 v 7:13 | Karma článku: 36.52 | Přečteno: 2308 | Diskuse
Počet článků 678 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 4404

Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...